Кан очаква българката Койна Русева. Русокосата фурия на родното ни кино ще бъде специален гост и представител на България на фестивала в Кан, който тази година ще се проведе за 67-ми път в историята си!

Койна Русева сред най-прелестните, популярни и опитни вече кино звезди. Участва и в "Под прикритие" по БНТ, изявява се често и в театъра. Успоредно с кариерата си има семейство и отглежда три деца. С годините спечели признанието на почитателите, както и на критиците в бранша. Затова не е случайно изпращането точно на Койна Русева на престижното мероприятие.

[caption id="attachment_315387" align="alignright" width="235"]Кан очаква българката Койна Русева Кан очаква българката Койна Русева[/caption]

Койна Русева ще бъде гост и участник в специалното предаване "Вечерята на кинотворците", което е посветено на международното сътрудничество и събира на едно място големите имена на световната киноиндустрия, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315389" align="alignleft" width="300"]Помним актрисата със запомнящия се тембър и от сериала на БНТ "Под прикритие" Познаваме актрисата със запомнящия се тембър и от сериала на БНТ "Под прикритие"[/caption]

Така мечтата на милиони актьори по света и българи също за Койна Русева ще се сбъдне и в понеделник - 19-ти май, тя ще премине по прочутия червен килим на кино фестивала в прекрасния Кан. Но българското участие на фестивала не приключва с хубавата актриса Койна Русева, в Кан ще бъдат представени и интересните български филми "Скъпа моя нощ" и "Janne of love".