Отношенията между Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин се влошиха!

Внезапен и неочакван разрез настъпи в отношенията между Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин. Двамата чаровници, които досега бяха пример за сплотено и щастливо семейство, доказаха, че съвършената идилия не съществува.

Макар че проблемът помежду им може да се определи като по-скоро странен, отколкото съществен. И това е трети човек.

[caption id="attachment_315468" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Иван Ласкин бясно ревнува Алекс Сърчаджиева от Руслан Мъйнов[/caption]

Но не е това, което изглежда на пръв поглед. Нито Алекс Сърчаджиева, нито Иван Ласкин са изневерили на половинката си с друг. Просто Иван Ласкин е бесен от ревност заради бившото гадже на чаровната Алекс Сърчаджиева - певеца и актьор Руслан Мъйнов.

Непринуденият и вечно усмихнат Руслан Мъйнов не крие нарастващата си тъга по Алекс Сърчаджиева и факта, че въпреки изминалото време, още продължава силно да обича сладураната. За никого не е тайна, че след Алекс Сърчаджиева Руслан Мъйнов не успява да намери щастието в лицето на друга жена.

"Той опитваше да забрави Алекс Сърчаджиева, но така и не успя. Не говореше за нея, опитваше се да не мисли, но безуспешно. Затова от известно време насам сякаш се примири и открито призна пред свои близки приятели, че още питае чувства към Алекс Сърчаджиева. Знаете какви са хората обаче - това веднага стигна до ушите на Иван Ласкин и той побесня от ревност. Това не учудва никого, защото всички познават избухливия му и сприхав нрав", разкриха колеги на Руслан и Иван Ласкин от театралните среди пред известна столична медия.

По думите им, в началото Алекс Сърчаджиева не обръщала внимание на изблиците на мъжа си и дори ги приемала с чувство за хумор. Нападките и подозренията срещу нея и Руслан Мъйнов обаче започнали да й идват в повече и първите сериозни кавги не закъснели.

"Ако продължава в същия дух, Иван Ласкин сам застрашава живота си с Алекс Сърчаджиева, защото ревността може и да е признак за любов, но болезнената и неоправдана ревност убива всяка връзка. В един момент той сам може да бутне Алекс Сърчаджиева в ръцете на Руслан, който наистина я обича искрено и силно", коментират запознати.