Абитуриентските балове могат да бъдат гордост, но и срам след години! Ето какви са те за звездите!

Абитуриентския бал - това е мечтата на всяко момиче или момче в училищните години. Трескавата подготовка за голямата нощ започва месеци, преди бала, а за някои тя трае цяла година по-рано. Изключение в това не правят и днешните звезди, които по време на абитуриентския си бал са нямали представа, че един ден ще станат едни от най-известните телевизионни лица.

[caption id="attachment_315475" align="alignright" width="300"]звезди Звездите като абитуриентки - Николета Лозанова и Анелия[/caption]

Виждаме ги на снимките тук, които ги представят в една съвсем различна светлина. Спомените от абитуриентския бал обаче не са щастливи за всички звезди. Защото много от тях, особено жените, не искат да си припомнят времето, когато са били най-обикновени момичета - без силиконови прелести, напомпани джуки и десетки лифтинги по лицето.

Да, по онова време те може и да не са толкова запомнящи се и атрактивни, но поне са естествени, за разлика от днес. Това важи с пълна сила за поп фолк дивите Андреа, Анелия и Глория, а най-много за обявената за красавица номер едно Николета Лозанова.

[caption id="attachment_315477" align="aligncenter" width="213"]Балът на Николета - облеклото й е див ужас Балът на Николета - облеклото й е див ужас[/caption] [caption id="attachment_315478" align="aligncenter" width="280"]Галена на бала си Галена на бала си[/caption] [caption id="attachment_315479" align="aligncenter" width="300"]Ето я и Анелия в деня на завършването си Ето я и Анелия в деня на завършването си[/caption]

Всяка кандидат-абитуриентка може да въздъхне с облекчение, докато гледа снимките им, на които поп фолк звездите и мацките от екрана не се отличават по нищо от което и да било от съвременните симпатични зрелостнички.

[caption id="attachment_315480" align="aligncenter" width="300"]Андреа на бала си - кич и суета Андреа на бала си - кич и суета[/caption] [caption id="attachment_315481" align="aligncenter" width="225"]Глория преди години Глория преди години[/caption]

А момчетата биха се разсмели като видят 18-годишния Веселин Маринов, накипрен в строг костюм и с малки мустачки на своя абитуриентски бал.

Да не говорим за мъжкаря на Републиката Бойко Борисов, който по времето на абитуриентските си преживявания не си е и представял, че ще се превърне в страшилище за политиците и мечта за хиляди млади и малко попрезрели българки.

[caption id="attachment_315482" align="aligncenter" width="268"]Какво ще кажете за абитуриента Бойко Борисов?! Какво ще кажете за абитуриента Бойко Борисов?![/caption] [caption id="attachment_315483" align="aligncenter" width="300"]А ето го и култовият Веселин Маринов А ето го и култовият Веселин Маринов[/caption]

Много може да се говори за ранните години на звездите, но няма смисъл, тъй като снимките говорят достатъчно сами по себе си. Сигурни сме, че повечето днешни красавици с удоволствие биха унищожили тези спомени от простичката си младост, но за радост на феновете, това няма как да се случи. Насладете им се в галерията!