Актрисата Албена Михова шокира феновете си Албена Михова призна нещо страшно за себе си

Екстравагантната актриса Албена Михова , която взе участие в последното издание на танцувалното шоу „Дансинг старс” призна, че участието в него й коствало много. Дори щяла да загуби и здравето си, както и дълго време да не се появява на снимачната площадка.

Албена Михова определи себе си като „шило, което не може да стои мирно”. Тази нейна страст все да прави нещо, дори и то да е неразумно й е докарало доста главоболия.

[caption id="attachment_315500" align="alignright" width="200"]Албена Михова призна за кошмар, с който се разминала Албена Михова призна за кошмар, с който се разминала[/caption]

Едно от тях било и участието й в култовото шоу, заради което тя едва не си докарала сърдечен удар, научи Kluiki.bg.

Но чаровната пухкавелка признава , че не може да избяга от себе си. Защото обича да се хвърля стремглаво във всички посоки докато намери това, което иска. Щастлива е , когато е влюбена и признава, че е искрен и директен човек. Това показва и на сцената, такава е била и когато се състезаваше в танцувалното реалити.

Когато играе или е заета с каквото и да е, Албена Михова оставя и частица от душата си. Затова се е раздала докрай и в „Дансинг старс”, което за малко не й докарало инфаркт.

Не разбира тези свои колеги, които играят, за да печелят някакви награди. Албена Михова е категорична, че дори двама-трима души в залата да ти ръкопляскат, след като свърши представлението, значи си е струвало да играеш.

Убедена е, че няма да спечели награда, но пък иска да е затрупана с ангажименти и да прави това, които обича истински – сцената и актьорството. Албена доказа, че има талант не само на артистка, но и на певица в предното издание на шоуто по Нова телевизия „Като две капки вода”.

Актрисата от „Малък градски театър край канала” признава, че въпреки главоболията в професията и заетостта по различните й участия, винаги успява да намери време за най-важния мъж в живота си – сина й Мартин. Както и за половинката до себе си рок певецът Тома Здравков.

Радва се искрено и на новото си приятелство с дъщерята на Христо Стоичков. Двете се сближиха много, докато тя и Мика Стоичкова бяха част от шоуто.