Кои са тези звезди, които имат най-много пари?!

Според класация на "Сандей Таймс" за най-преуспелите и финансово стабилни световни музикални звезди под 30-годишна възраст, в която се взима предвид материалното състояние на звездите - имоти, акции, дялове, банкови сметки, земя, произведения на изкуството и други материални активи, на първо място се озовава британската изпълнителка Адел, със състояние, възлизащо на забележителната стойност от около 45 мкн. паунда.

[caption id="attachment_315517" align="alignright" width="300"]Кои са най-богатите млади звезди в музиката Изпълнителката Адел оглавява най-богатите звезди[/caption]

Както се съобщава и в изданията БГнес и "Лайфстайл", за крехката си възраст от 26 години изпълнителката на множество световни хитове има завидно богатство, напълно заслужено впрочем, имайки предвид таланта на Адел. За кратко време тя представи албум, в който почти всяка песен се превърна в тотален хит в много държави из света.

По-надолу в класацията са шотландецът Калвин Харис, който притежава сметка от 30 млн. паунда, научи Kliuki.bg. Следва звездата от шоуто "Х-фактор" Черил Коул, със своето състояние от 16 млн. паунда.  

[caption id="attachment_315519" align="alignleft" width="300"]Най-богатата млада група пък са ""Öne direction"" Най-богатата млада група пък са именно "Öne direction"[/caption]

 Още по-надолу на четвърта позиция в представената класация се намира група, а не солов изпълнител. Групата, любима на тийнейджърките по света, One Direction. Следват и други млади, таланти и звезди от различни тв програми, особено от британския "Х-фактор", където изпълнителите наистина придобиват световна популярност и им се дава доста добър старт на музикалната сцена и възможности за професионална изява и развитие напред.

В България засега ние само можем да си пожелаем и нашите не по-малко талантливи млади хора да са толкова преуспели, заможни и да стават по-бързо известни на света чрез изкуството си. Засега у нас всички звезди се радват на слава, но не толкова много на богатство, особено в българската поп музика. Безспорно имаме таланти като Адел, но въпросът е как те могат да придобият световна величина. Отговорът все още липсва.