Емил Каменов и Жоро го удрят на любов – къде романтична, къде „диво селско йющене”

Емил Каменов и Жоро разпускат здраво след цялата гнусотия в Преддверията, скандалите в Базата и атаката на хейтърите.

Двамцата успяха да грабнат Голямата награда от най-силния кастинг в приключенските реалитита досега. Вместо с аплаузи обаче, Фейсбук може да ги отрови от талази хейтърска атака. Те обаче не изглеждат като мъже, които ще се сринат от толкова критика, просто, защото са много заети.

Емил Каменов и Жоро май не са ентусиазирани от внезапно атакувалата ги слава и по-скоро смятат вниманието на медиите към тях за притеснително. Двамата дори го показаха и като гостуваха в „Жените говорят”, видя kliuki.bg.

Там обаче се разбра нещо, което шумните водещи лесно пропуснаха, докато вдигаха страхотна аларма. ММА-боецът срамежливо каза, че ще купи пони на дъщеря си и че Ивайла ще си остане само хубав спомен от „Къртицата”.

Емил Каменов обаче се изпусна и стана ясно – добре изиграното безразличие крие дълбоки чувства. Това се потвърди и от запозната фенка на „Къртицата”:

[caption id="attachment_315586" align="aligncenter" width="300"]Жоро и Емо Каменов спечелиха Ето колко безразличен е Жоро, както Емо Каменов подсказа[/caption]

Докато всички ругаят Георги като агресивен женомразец, той бди до леглото на наранената си любима. Може би щяхме да разберем още, ако той не даде на Емо Каменов сигнал, че трябва да млъкне. Веднага!

[caption id="attachment_315585" align="aligncenter" width="300"]Секунди след размяната на "погледа" Секунди след размяната на "погледа"[/caption]

Гигантът от Монтана обаче не е за съжаление – изкусителна брюнетка му показва особено внимание, а той се отдава на любимото си хоби в още по-любимата си Монтана. emo Е, една определена моделка се ентусиазира от победителя в "Къртицата" и той няма нищо против да замени една изкусителна брюнетка в сърцето си с друга. Дали Алекс ще накара Емо Каменов да забрави унижението от Гери, или деликатната софиянка изведнъж ще се опомни?!

[caption id="attachment_315589" align="aligncenter" width="300"]Емо каменов и Жоро спечелиха Тази моделка си пада по къртичоци[/caption] [caption id="attachment_315588" align="aligncenter" width="225"]Емо Каменов и Жоро спечелиха Красивата Алекс хареса Емо, но и Емо я хареса[/caption]

Емил Каменов и Жоро сигурно няма да искат да са медийни звезди. Може би повече няма да ги видим на екран, освен, ако не е нещо свързано с „Къртицата”. Двамата сега ги чака работа и явно – мноооогго любов. Едно обаче е сигурно: двамата не са за съжаление!

Виж момента, който изпуснаха водещите и размяната на погледи между Емил Каменов и Жоро на седмата минута във ВИДЕОТО ТУК!