Александър Сано беше предаден в последния миг от близък човек в "Къртицата 2: Разтърсване"

Максимата се доказа отново. Колкото по-добър си с хората, толкова по-голяма е вероятността те да те предадат. Жалко, но българският народ е така. Това се видя за пореден път във финалния сблъсък на "Къртицата 2: Разтърсване". Александър Сано получи нож в гърба от Костя, който призова зрителите на гласуват за Георги, припомня Kliuki.bg. Доста подла постъпка на новоизлюпения инженер, която само показа, че не беше достоен за победител в шоуто.

Александър Сано загуби, но думите на Костя пред цяла България, минути преди самия край, няма как да не са го изненадали, защото двамата бяха приятели в Базата, но така е в живота. Явно когато си добър с някого, той ти отвръща с лошо. Изкривено мислене на българина, но точно това направи въпросният Костя.

[caption id="attachment_315595" align="alignright" width="300"]Александър Сано бе предаден в последния миг в "Къртицата" Александър Сано бе предаден в последния миг в "Къртицата"[/caption]

"Няма по-достоен за победител от Георги. Единствено да загубя от него не би ми било неприятно. Ако някой някога ми е симпатизирал, нека гласува за Георги." - предателските думи на Костя във финала на "Къртицата".

Каквото и да е мнението на Костя, в случая той просто трябваше да си го запази за себе си, защото играта вече вървеше към самия си край. В продължение на цялото предаване Георги и Костя не се харесваха, като дори ММА боецът го нарече "помияр" в един от лайфовете. Александър Сано никога не си позволи да нарече така когото и да било. Винаги се отнасяше с Костя приятелски, но в крайна сметка може би определението на Георги за Костя се оказа правилно.

Всъщност Александър Сано остана единственият безпристрастен и неробуващ на лагери играч в "Къртицата 2". Може би и това му изигра неприятна шега, защото прекалено доброто му отношение към всички в Базата го направи доста уязвим откъм предателства.

Къртицата2 / 17.05.2014 част6 Финалby cool12312