Хубавицата Емануела се оказа лудо влюбена в новия си приятел

Страстна любов в живота на Емануела прикова вниманието на всичките й фенове. Фолк дивата призна днес в ефира на TV7, че има ново гадже, но името му не желае да споделя. Последните й две любови с мъже са имали злощастен край, отчасти и заради големия медиен шум около тях. Затова сега красавицата е решила да не казва нищо около мъжа до нея, надявайки се по този начин на по-добро развитие на връзката им.

Емануела разкри за новия си възлюбен покрай скандалната тема за нейната "смърт", която нашумя напоследък и за която Kliuki.bg ви информира първи.

[caption id="attachment_315633" align="alignright" width="300"]Емануела се чува с новия си през 5 минути Емануела се чува с новия си през 5 минути[/caption]

"Има човек до мен, но не искам да казвам името му. Той не се хвана на евтиния номер с лъжата за смъртта ми, защото се чуваме през 5 минути. Майка ми и сестра ми обаче ми се обадиха притеснени. Такива статии могат да докарат на човек инфаркт." - сподели с усмивка Емануела, въпреки че едва ли й е било много лесно и приятно да я обявят за мъртва.

Освен за новия мъж в живота си, Емануела разкри още нещо любопитно, свързано по-скоро с нейните желания и подбуди. Оказва се, че тя иска още деца и възнамерява да има занапред, въпреки че вече е майка и прехвърли 30-годишна възраст. Певицата заяви, че би желала да има един ден дъщеря и че не знае дали би й дала да си уголеми гръдната област за абитуриентския бал.

През годините Емануела се доказа като изключително земна личност, която стои близко до народа, защото е една от него и се чувства като такава. Именно това я прави и много любвеобилна личност, но пък така става и доста уязвима. Дано новият й любим се отнася към нея с уважение и любов, както заслужава тя.