Николета и Валери Божинов отново станаха за резил, явно им е навик!

На семейство Божинови - Николета и Валери, им стана навик да се излагат пред хората и да стават за смях. Особено на Николета Лозанова, която от години е забравила всички човешки ценности и рамки на приличие. Защото единственото, което вълнува "височайшата й особа" е да се позиционира в центъра на обективите.

Както може сами да видите в най-пресния видеоклип с присъствието на Николета и Валери, двамата са отишли да зяпат баскетболен мач на "Левски" в Ботевград. Наоколо е пълно с народ, който вика в подкрепа на любимия си отбор, което обаче не се отнася за Николета Лозанова. Николета и Валери се се настанили на удобни места във Вип-сектора, но докато Божинов се опитва да следи мача с видим интерес, неговата благоверна Николета си човърка в телефона, както обикновено, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315764" align="alignright" width="300"]Николета Николета отново се изложи като кифладжийка[/caption]

Физиономията й изглежда отегчена, но само до момента, в който забелязва, че камерите на папараците са я фиксирали и я снимат. Тогава вече става "интересно". Лицето на Николета се променя буквално за секунда като тя чевръсто заема обичайната си надута поза и дори издува леко джуки ала "патешка човка", пише Хотарена.нет.

През цялото време след това Николета отлично знае, че репортерите ще я следят зорко и не спира да театралничи. Толкова изкусно, че и актьор от Драматичния театър да й завиди. Водещата на "Поверително от NL" започва да се преструва, че силно се интересува от това какво става на игрището и крещи като подивяла при всеки удар на "Левски" към противниковия отбор.

Радостта и виковете й обаче са толкова престорени, че и дете от детската градина би разбрало, че Николета разиграва поредния си зле скалъпен цирк с цел реклама. До нея Валери изглежда в пъти по-естествено, тъй като човекът очевидно се кефи на мача, а не на светкавиците на фотоапаратите и камерите.

"Николета и Валери са умопомрачителни. Поне Божинов понякога дава чатлак, че може да мисли и да се държи естествено, докато Николета е жив зян. Тая е по-тъпа и от животно. Сигурно и в кенефа позира", коментират потребители във форумите.