Певицата Мария най-сетне проговори по най-обсъждания въпрос!

Отдавна вече е ясно, че миньончето на поп фолка Мария и благоверният й Християн Гущеров копнеят да се сдобият с рожба. Вярно е, че бизнесменът и милионер Християн Гущеров е приел щерката на Мария като свое собствено дете, но продължава да настоява Мария да му роди потомство.

Самата Мария неведнъж е споделяла в интервюта, че е готова да стане родител отново и да загърби кариерата си поне временно. И след като това дълго време не се случваше по естествен път, певицата разкри, че е готова и да се подложи на изкуствено зачеване.

[caption id="attachment_315771" align="alignright" width="300"]Мария Мария призна пред приятелки, че не е бременна. Все още не[/caption]

Преди броени дни в страната гръмна новината, че Мария най-сетне е бременна и двамата с Християн Гущеров ще се превърнат в стабилно и завършено семейство. Повод за приказките бе фактът, че Мария бе избрала широк тоалет по време на празника на гримьора на звездите Кирил Чалъков. А медиите побързаха да я обявят за бременна и да честитят на щастливия бъдещ татко.

Истината обаче е друга и тя е, че Мария не е бременна. Това е заявила лично тя пред свои приятелки, които също хукнали да я поздравяват, след като научили благата вест от медиите. "Не, Мария не е бременна. Не и на този етап. Тя не крие, че много иска да даде детенце на Християн Гущеров, но това време още не е настъпило. Двамата обаче продължават да правят опити и нищо чудно да ни изненадат с хубава новина съвсем скоро", коментираха близки до Мария дружки.

Те бяха категорични, че Мария няма да лъже по въпроса и никога не би заявила, че не е бременна, ако вече е. "Тя е много суеверна и затова казва истината. Ако беше бременна и не искаше да се разбира, нямаше да си отвори устата изобщо. А не да проговори директно и да обясни, че става въпрос за поредните слухове и жълти новини. В едно може да бъдете сигурни обаче - когато Мария забременее, тя ще направи всичко възможно, че медиите да научат последни", убедени са приятелките на певицата, научи Kliuki.bg.

В крайна сметка опитите на Мария и Християн Гущеров да подарят братче или сладка сестричка на Марая не спират, така че само бъдещето ще покаже за кога им е отреден жадуваният щастлив момент.