Азис се оказа по-голям интригант от Николета – мина директно във „вражеския” багер

Азис сериозно се е заел със задачата да убеди всички, че се е смразил до гроб с Николета.

Макар да съществуват съвсем сериозни съмнения, че прословутата им „студена война” е по-скоро аматьорски ПР, Костинбродският славей продължава да държи поведение на обиден, видя kliuki.bg.

Николета може да се прави на приятно разсеяна, но майсторът на интригата и манипулацията е отново на линия. Азис за пореден път доказа майсторство в забъркването на скандали. За да подчертае колко е сериозна раната в душата му, премина директно във вражеския лагер.

Макар до вчера да изпълняваше с кеф „Нещо мръсно” с вулгарен текст, посветен на Алисия, певецът вече подкара нова песен. В заведението на приятелчето си Петко Димитров, Азис залепна за Алисия и през цялото й участие беше като момиче от балета й.

Бившата на Валери Божинов също не се показа злопаметна. Явно и Алисия забрави как трепереше от възмущение, че е възможно някой да прави такива просташки песни. Певицата видимо е доволна, че отбеляза точка в своя полза, но забрави какво и се случи последният път, когато се забавляваше на гърба на Николета.

[caption id="attachment_315882" align="aligncenter" width="300"]Азис избухва с Алисия Азис лудее на парчето на новата си най-добра приятелка! Петко потъва в земята от срам![/caption]

Единственият засрамен в цялата ситуация май се оказа Петко Димитров. Младото татенце излезе да се почерпи за здравето на най-добрия си приятел, но беше принуден да търпи „от първа линия” демонстрацията на Азис.