Петко Димитров вече не изглежда като Краля на нощна София, а на неоправено легло

Петко Димитров се занемари едва няколко дена след като стана татко за втори път.

Малкият Доминик със сигурност е донесъл изключителна радост за всички от семейство. Но наред с гордостта и щастието, татенцето си е припомнил какво е да посрещнеш новородено в живота си.

Петко Димитров и сега не си ляга като повечето хора в 22 часа, защото стопанисва най-оборотните нощни клубове. Наред с работните ангажименти обаче го очакват рев по малките часове, колики, женски сълзи и безкрайно сменяне на памперси.

[caption id="attachment_315887" align="aligncenter" width="300"]Петко Димитров се занемари Петко Димитров се е "очичил" за няколко дена[/caption]

Кралят на нощна София със сигурност си е припомнил всичко това, ако се съди по вида му, подозира kliuki.bg. Той се появи неузнаваем на партито на най-добрия му приятел. Докато всички купонясват като луди, Азис се превзема до новата си най-добра приятелка – Алисия, Петко Димитров едва се държи на крака от преумора.

[caption id="attachment_315888" align="aligncenter" width="300"]Петко Димитров се размаза от умора Петко Димитров подпира чаша с питие и едва гледа от преумора[/caption] Петко Димитров с най-добрия си приятел

Опитните родители добре познават чувството да нямаш сили дори да се преоблечеш и хората да ти се смеят, че приличаш на неоправено легло. Бизнесменът обаче не е свикнал на това. Той обича маковите дрешки, лъскавите аксесоари, а сега...Петко Димитров се появи небръснат, по тишъртка и размъкната риза в собственото си заведение.

Казват, че има мъже, които толкова обичат жените си, че чак съпреживяват физическите им неразположения по време на бременността им. Яна се оказа истинска щастливка! Петко Димитров я обича толкова, че изглежда така, че не тя, а той е родил преди броени дни!