Мария е съсипана, не знае какво да предприеме!

Тежка драма застигна поп фолк миньончето Мария, която изпадна в такъв шок, че не знае какво да предприеме. Може би, защото съществува вероятност проблемът й да няма решение. А той е, че Мария се разпада. Приемете го съвсем буквално - от няколкото нескопосни операции, устата на Мария се разкапа, а в средата на горната й устна зейна... дупка!

[caption id="attachment_315950" align="alignright" width="285"]Мария Мария става все по-зле, устните й се разпадат[/caption]

Това не са поредните измислици на жълтите медии, а чистото доказателство, в което всеки зрящ човек може лично да се убеди от снимките на Мария във Фейсбук. Да, там, където е играл фотошопът, нещата изглеждат почти перфектни. Но в мига, когато в интернет цъфне необработен фотос на Мария, картинката става кристално ясна, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че устните на Мария са болното й място от години, като преди време фенове с ужас констатираха, че устата на певицата е цялата на бабуни. "Виждали сме я отблизо и то на светло, цялата й уста беше покрита от мехури. Страшна гледка ви казваме", кръстят се суеверно момичета, видели с очите си, че перфектната им любимка всъщност е твърде далеч от перфекционизма.

[caption id="attachment_315951" align="aligncenter" width="300"]Сами вижте страшната гледка! Сами вижте страшната гледка![/caption]

Тук обаче излиза на дневен ред въпросът дали изобщо проблемът на Мария има решение и ако има, то защо не е решен досега?! При всички купища пари, с които разполага благоверният й Християн Гущеров, нямаше как Мария да не коригира визията си, стига да имаше начин, пише Хотарена.нет.

Освен страховитата уста на Мария, другата гореща тема около нея е бременна ли е тя, или не от Християн Гущеров. Знаем, че бизнесменът отдавна натиска Мария да му роди законен наследник, макар че е приел щерка й Марая като свое дете.

И макар някои издания да публикуваха сензационната новина, че Мария е надула корема, тя самата отрече пред свои познати. Истината обаче е, че миньончето упорито прави опити да зачене от милионера, тъй като общият им наследник е доказателство за любов, но и гаранция за уреден живот.