Съпругът на Джулия Робъртс - Дани Модтр, е  разочарован от красавицата

Популярната и много чаровна актриса Джулия Робъртс има дълъг и на пръв поглед много успешен брак с Дани Модър. Те отглеждат три деца и са едни от звездите на холивудския небосклон, за които най-малко някой очакваше да чуе за евентуален развод между тях.

[caption id="attachment_315980" align="alignright" width="300"]Съпругът на Джулия Робъртс разочарован от нея Съпругът на Джулия Робъртс разочарован от нея[/caption]

Но от известно време това упорито се тиражира и от тамошните издания, научи Kliuki.bg. Според този слух Дани се замислил за развод след като видял в лоша светлина половинката си Джулия. Наскоро доведената сестра на Хубава жена се самоуби. Нанси беше оставила предсмъртно писмо, където споменава за хладните си отношения с Джулия, което й е тежало явно много. От своя страна пък Робъртс не се разчувствала особено и тогава Дани Модър сякаш се събудил, за да види че неговата любима е доста студен човек, споделят близките им.

[caption id="attachment_315982" align="alignleft" width="300"]Джулия Робъртс и Дани Модър пред развод Джулия Робъртс и Дани Модър пред развод[/caption]

Имайки предвид децата, общото имущество, милионите и всичко останало, и двамата все още отлагат да съобщят информацията за развод, но от години се говореше, че Джулия Робъртс е особено ревнива и не дава никакво лично пространство на съпруга си, пише БГНЕС. Може би и това да е натежало в отношенията между знаменитостите.

Все пак това все още са догадки, но ще бъде шок и известно разочарование за всички фенове на двойката, тъй като 12 години брак за средите в звездния Холивуд си е истински рекорд.