Хилда Казасян пожъна небивал успех с турнето си из България, което певицата е нарекла  „Jazz&Me"

Концертите на гласовитата изпълнителка със сияйната усмивка са в градовете - Русе, Варна, Пловдив, София. Велико Търново, Бургас. По-голямата част от градовете вече са посетени, а зрителите там са очаровани, но днес навръх 24 - ти май - деня на Славянската писменост, Хилда Казасян ще пее в пловдивската опера, а на 29 -ти май - в Сатиричен театър София, разбра Kliuki.bg. Билетите са почти изчерпани, затова пък организаторите предлагат, ако някои пропусне концертна на 29-ти, 4 юни пак в Сатиричния театър в столицата ни като допълнителна дата за почитателите на хубавия джаз и на хубавия глас на Казасян.

[caption id="attachment_315994" align="aligncenter" width="300"]Хилда Казасян пожъна небивал успех с турнето си Хилда Казасян пожъна небивал успех с турнето си[/caption]

На своите концерти прекрасната Хилда Казасян участва с талантливите музиканти Михаил Йосифов, Христо ЙоцовМилен Кукошаров и Живко Петров, пишат и от родното издание "Лайфстайл".  

[caption id="attachment_315996" align="aligncenter" width="300"]Певицата на джаз турне из големите градове в страната Певицата Хилда Казасян на джаз турне из големите градове в страната[/caption]

Това турне е мечтано и дълго организирано от певицата, а успехът който то пожъна, е голямо щастие за нея. Разбира се, и за многобройните й фенове в страната. Малко са музикалните изпълнители на българската сцена, които предлагат хубава джаз музика и имат стил като този на Хилда Казасян на сцената. А и като цяло в България подобни турнета са рядкост, но пък този успех може би ще даде идеи на много наши музиканти да последват примера на въпросната изпълнителка Хилда Казасян.