Къци Вапцаров побърка Като две капки вода – Павел вдига скандал ВИДЕО

Къци Вапцаров побърка Като две капки вода – Павел вдига скандал ВИДЕО
5 (100%) 4 votes

Къци Вапцаров изпадна в „творческа шизофрения”, за да спре хегемонията на Нети, но пък ядоса Павел Владимиров

Къци Вапцаров изби рибата като „изигра” Кристина Димитрова и Орлин Горанов…ЕДНОВРЕМЕННО! Това обаче побърка сладура Павел Владимиров, който единствен не получи заслужена оценка за усилията си до момента.

За да спре „победният” ход на псевдозвездата Нети и да не даде аргумент на „журЕ” да го ощетява, Къци Вапцаров се реши на самоубийствен ход. Ужким кроткият шоумен се оказа доста честолюбив и посреща като кръвна обида всяка оценка различна от 10, видя kliuki.bg.

Амбицията му може да е болезнена, но и той хвърли доста труд. За да получи максимален вот, се реши да изиграе образите и на Кристина Димитрова и на Орлин Горанов в дуета им „Детски спомен”.

Къци Вапцаров се постара доста, но това, което обра точките беше присъствието на оригиналния тандем. Истинските Кристина и Орлин така си партнираха с имитатора им, че заслужено обраха аплодисментите на публиката.

Е, вездесъщото жури пак беше на друго мнение и отгоре на всичко Фънки беше на мястото на Юлиан. Къци Вапцаров обаче толкова си повярва, че очевидно пет пари не даде за тяхното мнение. Арогантността му се доказа – зрителите му дадоха безценните 10 точки!

Къци Вапцаров изигра Кристина и Орлин

Къцамун е доволен – и Фънки не го впечатлява вече!

Точно това пък изкара от обувките благия Павел Владимиров, който възрази остро срещу различните условия, в които са поставени участниците. За да докаже, че думите не са плод на емоции, той публикува и във Фейсбук:

Къци Вапцаров ядоса Павката

Павел Владимиров вече няма да ги трае!

Вижте как Къци Вапцаров побърка симпатичния водещ на Нова във видеата ТУК и ТУК на 2:05:00!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар