Анелия прости на министерския син Калоян Арсенов, но той се охарчи със скъпа екскурзия!

Само преди седмица Анелия изглеждаше по-зле от всякога. Певицата вехнеше и буквално се разплака по време на едно от участията си, съкрушена от мъка по министерския син Калоян Арсенов.

Припомняме, че съвсем наскоро Калоян демонстративно заряза Анелия, за да хукне в обятията на провокативната изкусителка от риалитито "Островът на изкушението" Калина Паскалева. Двамата дори не се криеха, а на Калоян и през ум не му минаваше да спести на Анелия поне сълзите от публичното унижение, на което я подлага.

[caption id="attachment_316251" align="alignright" width="300"]Анелия Анелия отново щастлива и влюбена в Доминикана[/caption]

Да, но огънят с Калина Паскалева май угасна твърде бързо. Известна с палавия си и откровено непостоянен нрав, Калина натири министерското синче и започна да си живее живота свободно, както го е правила винаги. А Калоян изведнъж се освести и реши, че Анелия му липсва.

За да потърси прошка от доскорошната си изгора Анелия, на Калоян Арсенов не му бе достатъчно да падне на колене с огромен букет рози. Напротив - ударът, който нанесе на Анелия, бе толкова болезнен, че богаташкото синче трябваше здраво да се охарчи, за да й докаже, че съжалява и че е осъзнал коя е истинската любов в живота му.

[caption id="attachment_316252" align="aligncenter" width="272"]Анелия отново с любимия си Анелия отново с любимия си[/caption]

За тази цел Калоян Арсенов заведе Анелия не другаде, а на нейното любимо място Доминиканската република, където й устрои почивка, достойна за кралица, пише Хотарена.нет.

[caption id="attachment_316253" align="aligncenter" width="275"]Ето в какъв хотел е настанена Анелия Ето в какъв хотел е настанена Анелия[/caption]

От самите снимки става ясно, че Анелия е простила на грешника Калоян. А и как иначе - коя жена би устояла на такова изкушение и лукс, пък дори зад него да стои предателство и изневяра. Анелия разпуска като принцеса в Доминикана, а фотосите, които сама публикува в мрежата, са достатъчни, за да ни убедят, че Калоян Арсенов наистина се е изхвърлил в извиненията си.

[caption id="attachment_316254" align="aligncenter" width="277"]Анелия сияе в райското кътче на света Анелия сияе в райското кътче на света[/caption]

Насладете се на красотите, които споделят Анелия и Калоян в галерията от снимки!