Певицата на „Пайнер” Джена е отменила две свои участия Чалга изпълнителката Джена се движи с огромни слънчеви очила и подуто, добило виолетов оттенък око

Злите езици подхвърлят, че не много надарената откъм гласови данни певица е яла як търкал от настоящия си приятел. Чалгаджийката е по-известна със знойните си форми, гръдната обиколка, която показва на воля из нощните клубове и пристрастеността си към скъпи удоволствия.

[caption id="attachment_316286" align="alignright" width="230"]Джена ходи с огромни очила Джена ходи с огромни очила[/caption]

Преди известно време името й беше замесено с това на политик от партията на Бойко Борисов, който здраво се оплел от изкусителната брюнетка, напомня HotArena.net.

Но скоро изтрезнял, защото Джена освен изкусни номера под чаршафите така го омотала, че той се изръсил с около половин милион, за да й задоволява капризите. Удоволствието да има Джена му струвало на практика два апартамента, мощен джип и непрекъснато наливане на средства в нейни клипове. В добавка шавливката си живеела както и преди и никак не му оставала верна.

Но най-после си намери майстора, съскат нейни противници. Скоро изпълнителката се забъркала с гадже от Под тепетата, който обаче не й позволил да си върти опашката както тя иска, научи Kluiki.bg. С мъжкарят тя се запознала в един от заведенията в Пловдив.

Бизнесменът, за който се носи клюката че бизнеса му не бил особено легален и в него били замесени разпределение на упойващи вещества, притежавал заложна къща, казино и охранявал нощни заведения също се бръкнал дълбоко, за да налее мощно в самостоятелни албуми на певицата. Но родената в Разград поп фолк дива не била никак привърженичка на моногамността във връзките.

Тя се опитвала да се натиска и с други мъжаги и да си вземе своето, както си знае, но получила здрав пердах от пловдивския левент. Новото й гадже изобщо не си поплюл и здраво ошамарил неверницата. Заради което Джена била принудена да откаже някое и друго участие и да се дегизира с мотива, че слънцето й пречи на очите.