Люси Дяковска не сдържа сълзите си... Болката в нея е толкова силна, че не може да се контролира...

Любовните емоции винаги са били водещи в живота на Люси Дяковска, защото тя е творец, а при такъв тип хора чувствата винаги са на повърхността. Затова певицата усети сякаш кол в сърцето си, когато любимата й Камелия я изостави заради щерката на Йорданка Христова.

"Не мога да крия емоциите си. Такъв човек съм. Показвам това, което чувствам. А то е една голяма тъга, една болка в гърдите. Толкова много я обичах, а сега ще трябва да живея без нея..." - споделя през сълзи Люси Дяковска.

[caption id="attachment_316335" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска не може да превъзмогне болката, която Камелия й нанесе Люси Дяковска не може да превъзмогне болката, която Камелия й нанесе[/caption]

В продължение на години Камелия лъжеше Люси, че любовта им ще бъде до живот, припомня Kliuki.bg. Ивана обаче успя да разбие тази връзка, тъй като е и по-добре финансово от Дяковска. Очевидно Ками не е по-различна от повечето жени, макар да има други предпочитания в леглото, и залага най-вече на парите в една любовна афера.

Сега пред Люси Дяковска не стои дилема. Певицата е толкова наранена, че се е зарекла да се откаже от жените завинаги. Дали това ще се случи и по-важното - дали ще й помогне да пребори болката, засега е загадка...

Вижте колко щастливи бяха някога Люси и Камелия в следващото видео!