Мариана Векилска се похвали с прекрасна абитуриентка! (СНИМКИ)

Мариана Векилска се похвали с прекрасна абитуриентка! (СНИМКИ)
5 (100%) 6 votes

Мариана Векилска не пропусна като горда и щастлива майка да се похвали със своята пораснала принцеса

Водещата, като хиляди родители в страната, със сигурност вярва, че нейната дъщеря е била най-красивата абитуриентка и заслужава да носи титлата „Кралица на бала”. В случая на Мариана Векилска обаче, не може да става въпрос за никакво пристрастие и заслепяване, смятат от kliuki.bg.

Просто абитуриентката Габриела Донкова изглежда като сбъдната мечта. Прекрасната зрелостничка на Мариана Векилска е не само красива, с чаровна усмивка, но и със завиден вкус.

Мариана Векилска има абитуриентка

Гордостта на Мариана Векилска


Габриела избра за бала си дълга рокля в актуалното алено червено и бежови обувки. За да е съвсем завършен образа й на прекрасна млада дама, абитуриентка се появи с романтична прическа и екстравагантни бижута.
Мариана Векилска има абитуриентка

Габриела е истинска принцеса в червено


Мариана Векилска като много родители тази година може да си отдъхне. Абитуриенти – „реколта 2014” се отчетоха с бляскав стил, елегантност и минимум модни гафове. Тази година не бяхме атакувани от боди-арт, безумни деколтета и други скандални решения. То не може съвсем да липсва и кичът, но при наличие на такива прекрасни създания във випуска, можем да простим на прегрешилите.
Мариана Векилска има абитуриентка

Майка и дъщеря ли?!


Щастливата майка на Габриела има и друг таен повод за гордост. Предимството да родиш на 19 години е едно. На абитуриентския бал на дъщеря ти всички ти казват, че изглеждаш като нейна по-голяма сестра. Мариана Векилска поне получава такъв комплимент!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар