Гаврата на гроба на пророчицата Ванга втрещи българите!

Страшна гавра на гроба на пророчицата Ванга ужаси българите. Още повече, че оскверняването на гроба на Ванга не е дело на цигани или клошари, а на една от най-известните ни и досега уважавани журналистки - Светослава Татаръкова, по настоящем Светослава Рудолф.

Свидетели от село Рупите разказват възмутени пред вестник "Слава", че Светослава Рудолф отишла на гроба на баба Ванга, за да заснеме филм за нея, излъчван в рубриката "Мистерии и факти". След като се повъртяла около гроба на баба Ванга, Светослава Рудолф се заприказвала с хора от екипа си, а след броени минути извадили цяло шише скоросмъртна ракия.

[caption id="attachment_316435" align="alignright" width="300"]Ванга Светослава Рудолф осквернила гроба на баба Ванга[/caption]

Какво било учудването и възмущението на хората, когато Светослава Рудолф започнала да обръща чашка след чашка от високоградусовата ракия, при това пиела на екс. След втората чаша слабата Светослава Рудолф вече била видимо замъглена, но не престанала да пие. Тя започнала да се хили неадекватно и да залита точно до гроба на великата Ванга.

"Поведението й беше потресаващо. Как ще си позволиш да се гавриш така с последния дом на Ванга - защото това, което направи Светослава Рудолф е долно и просташко. Нещо повече - тя започна да се лигави и кикерчи все повече, а накрая си взе джиесема и започна да си прави селфи до гроба на Ванга. Гледахме и не проумявахме всичко, което виждаме", потресени разказват хората от Рупите, за които баба Ванга е светица.

[caption id="attachment_316437" align="aligncenter" width="300"]Поведението на Светослава Рудолф е цинично Поведението на Светослава Рудолф е просташко[/caption]

Те разкриват, че е имало местни, които дотолкова се вбесили на Светослава Рудолф и подигравката й с Ванга, че едва ги озаптили да не започнат да я целят с камъни и да я изгонят с шутове от мястото. Лошото обаче е, че дори когато чула укорителните думи на хората, Светослава Рудолф не мирясала и дори не се сетила да се извини за оскърбителното си поведение до покоите на баба Ванга.

"Ако нямаш уважение към големи личности, каквато беше баба Ванга, то ти нямаш уважение към никого, още по-малко към самия себе си", категорични са жителите на Рупите.