Британците не искат признанието на Кейт Мидълтън да е истина!

Неочакваното признание на Кейт Мидълтън натъжи искрено британците, които не искат думите на херцогинята на Кеймбридж да са истина. Вече няколко седмици цяла Англия се радваше и се вълнуваше от новината, че Кейт Мидълтън е бременна отново и този път ще роди близнаци на кралското семейство.

Всички тръпнеха в очакване за новини относно бременността на Кейт Мидълтън, затова внезапното й официално признание ги натъжи. Самата Кейт Мидълтън категорично отрече вестта за бременността си и заяви, че към настоящия момент тя и принц Уилям не чакат втори престолонаследник, съобщиха британските медии.

[caption id="attachment_316443" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън Британците силно се надяваха, че Кейт Мидълтън ще дари кралския двор с още наследници[/caption]

Говорителите на Кейт Мидълтън потвърдиха факта, че тя не е бременна, но отказаха категорично да разясняват откъде и защо са тръгнали слуховете, че чака близнаци. "Кралкото семейство няма навика да обяснява неща от лично естество за членовете си. Това е всичко, което може да кажем по въпроса", уклончиво заявиха пресаташетата на Бъкингамския дворец.

Припомняме, че освен новината за бременността, седмицата за Кейт Мидълтън се оказа напрегната и поради друга причина. Това бяха скандалните снимки, направени от папарак, когато Кейт Мидълтън и принц Уилям кацнаха с хеликоптер в Австралия.

Вятърът от крилата на машината раздвижи късата рокля на Кейт Мидълтън и изведнъж целите й задни части лъснаха на показ. Снимките бяха категорично отхвърлени за публикация от всички медии на Острова, затова пък немското списание "Билд" ги изтипоса на първа страница.

Това сериозно вбеси, както кралското семейство, така и цяла Англия, а Кейт Мидълтън и съпругът й се заканиха да заведат съдебно дело и буквално да разпарчетосат нахалното немско списание.

Колкото до отношенията на Кейт Мидълтън и принц Уилям, за момента нещата между тях вървят добре, а слуховете за извънбрачните му връзки са преувеличени, съобщиха говорители на кралското семейство.