Катето Евро се опитва всячески да убеди Александър Кадиев да остане на работа в Би Ти Ви

Новината за напускането на Би Ти Ви от страна на Александър Кадиев не се е възприела никак добре от неговата майка. Както ПИК писа по-рано, Сашо е взел съдбоносното решение да се махне не само от БТВ, но и от телевизията като цяло. Научавайки това обаче, Катето Евро е побесняла, защото счита, че за сина й би било най-добре да има постоянна и доста солидна заплата в Би Ти Ви. Сашо Кадиев обаче не иска повече да се занимава с телевизия, защото тя му отнема прекалено много от времето, предназначено за киното и театъра, които са неговата първа любов.

[caption id="attachment_316462" align="alignright" width="300"]Катето Евро не иска Сашо Кадиев да напуска Би Ти Ви Катето Евро не иска Сашо Кадиев да напуска Би Ти Ви[/caption]

"Сашо не е свикнал на работно време и строги правила. Той е човек на изкуството. През цялото време в Би Ти Ви той опитваше да се настрои на вълна журналистика, но истината е, че главата му беше съвсем другаде, а именно в театъра." - споделя един от близките на Александър Кадиев.

Катето Евро обаче е твърдо против подобен ход на сина й, научи Kliuki.bg. Колкото и да харесва актьорската професия, понеже и тя самата е актриса, нейното мнение е, че Сашо трябва да продължи да съчетава двете си поприща на изява, защото в телевизията към момента получава доста добра заплата, която ще е глупаво да пропилее с лека ръка.

Самият Александър Кадиев обаче в момента не мисли за пари, а за това, че пропуска много представления в театъра, а и може би роли във филми, тъй като е зает в "Преди обед". Договорът му с Би Ти Ви изтича през лятото и по всяка вероятност той няма да иска да си го поднови.