И помен няма от предишната нежна и деликатна Диляна Попова!

Не знаем дали вие ще се задавите, но ако продължава така, Диляна Попова със сигурност ще е тази, на която може да й приседне. Столични папараци от предаването на Николета Лозанова "Поверително от NL" спипаха манекенката в положение, отговарящо на победителка в конкурса "Мис Макси Шоу", но не и на крехката и деликатна Диляна Попова.

Настоящата възлюбена на Асен Блатечки, която успя да забременее от него и да го разведе с жена му Катерина, нахлу в столична столова и буквално омете всичко пред очите й. Диляна Попова влязла вътре със своя приятелка и без да види, че преди нея място си пазят две жени, тя прередила всички. Не от наглост или нахалство, а защото погледът й бил забучен единствено с обилната храна зад бюфета, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_316521" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Бременната Диляна Попова яде и за Асен Блатечки[/caption]

Пред очите на шашнатите служители на столовата, Диляна Попова си взела една голяма табла и я напълнила догоре с храни, обилни на мазнини и калории. Тя дори не дочакала да седне на една от страничните масички, а посолила храната и започнала да "плющи" директно на плота.

"Добре, че беше приятелката й, за да я подсети да се изместят. Диляна Попова е известно лице и затова никога не може да остане неразпозната. Като я гледаха как нагъва, останалите посетители забравиха за какво са дошли и впериха очи в нея, някои не издържаха и започнаха да се побутват, кикотейки се", разказват очевидци на "голямото ядене" на Диляна Попова.

[caption id="attachment_316522" align="aligncenter" width="300"]Диляна Попова точи лиги по обилната храна Диляна Попова точи лиги по обилната храна[/caption]

Манекенката обаче изобщо не си прави труда да се вълнува от подобни неща. "Бременна съм и ще ям, колкото си искам. Какво като ми надебелеят ръцете или отперя рекордни задни части, нали ще ги сваля после?!", разсъждавала Диляна Попова.

[caption id="attachment_316523" align="aligncenter" width="192"]Диляна Попова започна на нагъва още на плота Диляна Попова започна на нагъва още на плота[/caption]

А може би Диляна Попова в момента яде не за двама, а за трима, тъй като за разлика от нея, любимият й Асен Блатечки от седмици вече ходи изпосталял и не слага друго в уста, освен кафета и цигари. "Единият се топи, другият дебелее и заради него. Но така е, съвестта у всеки е различна", коментират потребители по форумите.