Принцът на Монако очаква своя първи наследник! Принц Албер Втори и съпругата му Чарлийн ще си имат дете скоро, в рамките на настоящата година!

Това беше официално съобщено от кралската фамилия в кратко комюнике до медиите, в което става ясно, че чаровната половинка на принца е в началото на своята бременност. Към края на годината кралство Монако най-сетне ще има наследник на фамилията Грималди. Това е фамилия с дълга 700-годишна история, признание и сила, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_316599" align="aligncenter" width="300"]Принцът на Монако очаква първия си наследник Принцът на Монако очаква първия си наследник[/caption]

Принц Албер Втори сключи брак преди около три години на церемония пред 800 гости в двора на княжеския дворец, съобщават и от БГНЕС. Оттогава жителите на Монако са в нетърпеливо очакване на тази щастлива вест, даже напоследък медиите си позволиха да питат директно Чарлийн защо вече някоко години двамата с принца нямат дете.

[caption id="attachment_316602" align="aligncenter" width="300"]Тази новина е очаквана и желана от всички в кралството Тази новина е очаквана и желана от всички в кралството[/caption]

След назрялото очакване и напрежение, това е огромна и значима новина за всички в кралството и по света. Принц Албер е много светска особа, участва на много международни мероприятие и е много познато лице не само за Монако, но и за всички по света.

[caption id="attachment_316600" align="aligncenter" width="244"]Албер Втори и съпругата му са женени от лятото на 2011 г. Албер Втори и съпругата му са женени от лятото на 2011 г.[/caption]

Дано бременността на принцесата мине леко и се появи нормално дългоочакваното бебе - наследник на кралския род в Монако.