Слави Трифонов се страхува за живота си, твърдят запознати!

Слави Трифонов се страхува за живота си. Това твърдят източници от светските среди на столицата като по думите им, причината няма нищо общо с разклатеното здраве на учиндолеца. Слави Трифонов е в паника, тъй като на няколко пъти получавал заплаха за живота си.

Не се знае доколко верни са слуховете, тъй като от МВР не са потвърдили да имат подобно оплакване от Слави Трифонов. Но не са и отрекли.

Убедително доказателство за твърденията на източниците обаче е фактът, че Слави Трифонов е започнал да се движи с охрана, на която могат да завидят президентът и премиерът взети заедно. Слави Трифонов се придвижва из столицата с най-малко шестима охранители и, забележете - с кортеж.

[caption id="attachment_316682" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов е получил заплахи за живота си, твърдят източници[/caption]

Джипът на Слави Трифонов се предвожда от брониран автомобил с гардове, а зад него върви возилото на самия шоумен, заедно с още яко момчета в него. Общият брой на охранителите е 12, но те се редуват на смени, пише столичният вестник "Всеки ден".

Крутите мерки за сигурност шашнаха всички, дори обикновените очевидци, забелязали почти кралския кортеж из улиците на София. Това дава две заключения - или думите на източниците са истина и Слави Трифонов действително е получил смъртни заплахи, или той просто е превъртял тотално. Трети вариант при това положение просто няма.

От "Шоуто на Слави" разбира се, не пожелаха да коментират действията на шефа си, но всеки лесно може да забележи как Слави Трифонов идва на работа. Студиото на Би Ти Ви се намира в самия НДК и е пред погледите на милиони българи.

Десетки вече са виждали как кортежът на Слави Трифонов спира на паркинга на НДК, а Дългия излиза от джипа си, заобиколен от всички страни с охранители. Те го чакат чинно пред вратите на студиото с часове, като от време навреме се сменят със сменниците си.

За сигурността си Слави Трифонов плащал над 50 000 лева всеки месец, като отделно осигурявал поддръжката и горивото на автомобилите, както и престоя на гардовете в скъпи хотели при нужда.