Фики Стораро стана за смях за пореден път, резилът е страшен!

Синчето на Тони Стораро - Фики Стораро за пореден път стана за смях, а резилът е огромен. Вманиаченият по фитнеса и мускулестите тела млад изпълнител не спира да публикува свои снимки в профила си във Фейсбук. Дотук лошо няма. Лошото е, че повечето от фотосите му са не само нереални, но дори комични.

Фики Стораро реши да "избие рибата" и да напълни очите на фенките си с умопомрачителното си тяло. Де да беше истинско обаче... На пръв поглед на фотото Фики Стораро си има всичко, при това по много. Плочките на корема, тънката му талия, силните рамене и огромните бицепси са с направо уау уфект. Ако обаче не се вгледаш по-добре в раменете му.

[caption id="attachment_316688" align="alignright" width="300"]Фики Стораро Фики Стораро е вманиачен по фотошопа[/caption]

Фики Стораро толкова се е самозабравил с фотошопа, че от раздуване на мускулите си, той буквално си е откачил рамото, пише Хотарена.нет.

Снимките предизвикват истински смях и по друга причина. Вярно е, че Фики Стораро е запален по спорта и фитнеса, и прекарва много часове, помпайки в залата. Феновете му обаче са го виждали реално по участията му в нощните клубове и отлично знаят как изглежда той натурално.

[caption id="attachment_316689" align="aligncenter" width="300"]Ето за какво иде реч - Фики стана за смях Ето за какво иде реч - Фики стана за смях[/caption]

И да, тялото му може да е стегнато и добре оформено, но няма нищо, ама нищо общо с уникалните снимки, които Фики Стораро поства в социалната мрежа. "Този съвсем се е побъркал. Че нали не го гледаме само във Фейсбук?! Лято е, пуснахме се по къси ръкави и потници. Сега вече разликите му на живо и на снимките хептен ще лъснат. И единственият подигран заради глупостта си, ще бъде той", коментират потребители в мрежата.

[caption id="attachment_316690" align="aligncenter" width="300"]Да живее фотошопа, каза Фики! Да живее фотошопа, каза Фики![/caption]

Очевидно Фики Стораро се е заразил от модата на болшинството от своите колежки, за които фотошопът е като въздуха. Но ако иска да го вземат наистина насериозно, то моментално трябва да спре с тази потресаваща глупост.