Ники Кънчев не е това, за което се представяше досега!

Скандално разкритие за Ники Кънчев разтърси държавата и възмути от дън душа много от предишните му симпатизанти. Истината за водещия на форматите Биг Брадър и Стани богат бе разкрита от негови колеги в Дарик радио. А историите, които те разказаха, са меко казано потресаващи.

Оказа се, че интелигентният и сериозен на вид Ники Кънчев, всъщност е вълк в овча кожа. Разкритието, че системно изневерява на половинката си Даниела обаче, не е най-лошото. Истината е, че Ники Кънчев бил вманиачен по съвсем млади момичета, които преследвал със сладки думи и зарибявал във Фейсбук.

[caption id="attachment_316759" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев е вълк в овча кожа, разкриха негови колеги[/caption]

Ники Кънчев е на 53 лазарника, но очите му шарели все по младото, което можело да му бъде и родно дете. След като успеел да завърти главата на поредното девойче, Ники Кънчев го канел любезно на гости и там развихрял въображението си до безкрай, пише вестник "Всеки ден".

"Ники Кънчев прави това от години. Той обаче се застрахова срещу евентуално влюбване от страна на девойките като още от началото им казва, че всичко е само временно и че не възнамерява да се разделя с Даниела. Така нещата са ясни от първия момент", разказват колеги на Ники Кънчев от радиото.

Нещо повече - Ники Кънчев отдавна бил наел тайна квартира за срещи в един от крайните столични квартали. Апартаментът му се помещавал в сравнително нова кооперация, в която имало само още 2-3 жилища. Там господин Стани богат прекарвал "личното" си време, а през апартамента до момента били минали повече от 20 различни мацки.

Самата Даниела подозирала за изпълненията на кръшкача, но силната й любов към него не й давала да му потърси сметка. "А и Ники Кънчев е този, който разполага с необходимите за отглеждането на щерка им Мари-София финанси. Без него на Даниела ще й бъде много трудно. От своя страна пък той не иска да сключва брак с нея, за да не се наложи да дели имоти и пари при евентуален развод", завършват шокиращия си разказ колегите му.