Елена Паришева разкри най-накрая какво я е накарало да каже "сбогом" на музиката

Красивата бивша фолк дива Елена Паришева най-после сподели защо изчезна от полезрението на българските медии и напусна "Пайнер". От доста време се считаше, че хубавицата е взела това решение заради своя мъж Ивелин Попов, чиято кариера протича в чужбина, но това не е точно така. Всъщност Паришева разкри, че причината за края на кариерата й е появата на нейния син Ивелин-младши.

[caption id="attachment_316806" align="alignright" width="300"]Елена Паришева разясни защо остави обещаващата си кариера Елена Паришева разясни защо остави обещаващата си кариера[/caption]

"Винаги съм искала да бъда от родителите, които присъстват в живота на своите деца и сами ги възпитават. Мечтата ми още от малка е да имам свое дете и да се грижа за него. Ако бях продължила с поп-фолка, нямаше да мога да го гледам как расте, тъй като имах по няколко участия на седмица и ме нямаше по цели нощи. Дори да бяхме останали в България, щях да прекратя кариерата си. Просто има по-важни неща в един човешки живот." - сподели за Kliuki.bg Елена Паришева.

От скоро бившата фолк дива и Попето опитват да си имат и втора рожба, пише Lifestyle.bg. Очевидно Елена е родена да има и да се грижи за деца. Действително това, което прави с живота си, заслужва голямо уважение. Тя се отказа от славата в името на семейството.