Като две капки докара хората на сцената до такъв екстаз, че да пренебрегнат рани и воня в името на шоуто

Като две капки вода надмина всичко видяно в родния ефир до момента...и не ви говорим за убийствения кастинг и феноменалните им прояви до момента! Просто шоуто, което наистина е №1, докара звездите и поддръжниците им на сцената да пренебрегнат сетивата си в името на купона, видя kliuki.bg.

Болезнено амбициозният Къци Вапцаров например изкара първородният си син Асен да забие с него парчето на AC/DC. Как се е справил бащата журито и зрителите прецениха, но пък истински бурните аплодисменти обра Вапцаров – младши.

[caption id="attachment_316814" align="aligncenter" width="300"]Като две капки вода - полуфинал Асен проля ценни капки кръв, за да накара феновете на баща си да му дадат поредно първо място в "Като две капки вода"[/caption] [caption id="attachment_316815" align="aligncenter" width="300"]Като две капки вода - полуфинал Асен - ранен, но щастлив[/caption]

Сина на Къци вложи такава страст в свиренето на китара, че не се усети как се наранява и кръвта се стича по лицето му. Харваджиян закачи шоумена, че семейството му дава вече жертви в името на шоуто, но травмата и адреналинът си бяха съвсем истински!

Пак много емоции, но и истеричен смях предизвикаха малките сладки понита от цирк „Балкански”, които ескортираха Рачков и Зуека. Зевзеците за пореден път пробваха да побъркат журито от майтап, но малчовците Шоки и Далас предпочетоха да откраднат вниманието за себе си!

[caption id="attachment_316816" align="aligncenter" width="300"]Като две капки вода - полуфинал Звездите на Цирк "Балкански" изгряха и на сцената на "Като две капки вода"[/caption] [caption id="attachment_316817" align="aligncenter" width="300"]Като две капки вода - полуфинал "Шоки, защо бе, мойто момче?!"[/caption]

Понитата не се задоволиха да хубавеят само на сцената и направо си...”минираха” територията. Рачков самоотвержено пробва да прикрие „подаръчето” на Шоки Балкански, но накара всички да се залеят от смях.

Полуфиналът на шоуто приключи успешно, зрителите се изпокараха кой е по-достоен и кой бил пренебрегнат, но рейтингът поне е сигурен. Виж как дори гост-звездите в Като две капки вода  се раздават на сцената ТУК и ТУК!