Бориса Тютюнджиева се слави с това, че винаги постига своето!

Бориса Тютюнджиева си спретна уникална екскурзия, след като напусна "Къртицата", където стоя затворена цели 3 месеца. Красавицата се забавляваше в Италия и Англия, и естествено, избърза да се изфука с щастието си.

Нищо повече - Бориса успя да "отвлече" със себе си и опосума Андрей Арнаудов, който без да му мисли особено, остави бившата си изгора Надя от "Елит" да бърше сълзи и скочи в самолета с Бориса Тютюнджиева. Че Андрей е завел на собствени разноски Бориса в града на модата Милано, а след това и в Лондон, бе потвърдено за Kliuki.bg лично от един от участниците в "Къртицата", който обаче настоя да остане анонимен.

[caption id="attachment_316826" align="alignright" width="293"]Бориса Бориса Тютюнджиева се развихри в Милано и Лондон[/caption]

Още след пристигането си в Италия, Бориса веднага се нащрака за спомен - или по-скоро за страницата си във Фейсбук, където да я види мало и голямо. Пък и нали принципът на родните хубавици е: "Защо правя каквото и да било, ако никой не ме види?!". На снимките Бориса Тютюнджиева изглежда видимо доволна, а победоносната й физиономия едва ли се дължи единствено на радостта й от обиколката в двата прекрасни града.

Както повечето красавици, които не могат да се похвалят със сериозна и стабилна връзка, а с крадене на чужди гаджета, така и Бориса последва стриктно указанията на Андрей Арнаудов и не публикува нито една снимка, на която двамата са заедно.

[caption id="attachment_316827" align="aligncenter" width="300"]Щастливата Бориса Тютюнджиева Щастливата Бориса Тютюнджиева[/caption] [caption id="attachment_316828" align="aligncenter" width="300"]Ех, тази Бориса... Завъртя главата на Андрей Ех, тази Бориса... Завъртя главата на Андрей[/caption]

"Андрей и Бориса са заедно и това го знаят всички от ТВ7 още, докато течаха последните дни на "Къртицата". Андрей обаче никога не е обичал да бъде в центъра на клюките и да му досаждат с излишни въпроси, затова не очаквайте скоро да излезе и откровено да си признае за романса с Бориса", категоричен е в твърденията си нашият източник.

[caption id="attachment_316830" align="aligncenter" width="300"]Сладка е Бо, нали?! Сладка е Бо, нали?![/caption] [caption id="attachment_316831" align="aligncenter" width="300"]Бориса в Лондон - кеф голям! Бориса в Лондон - кеф голям![/caption]

Между другото, Бориса Тютюнджиева взе доста солиден хонорар от "Къртицата", за да си позволи и сама това пътуване. А отделно от всичко, семейството й е толкова богато, че възможности никога не са й липсвали и вероятно това ще си остане константна величина.

[caption id="attachment_316832" align="aligncenter" width="300"]Доста мъже биха искали да са на мястото на тревата Доста мъже биха искали да са на мястото на тревата[/caption]

В Милано Бориса Тютюнджиева помъкна Андрей Арнаудов и по магазините за платове, за да избере от най-качествените материи за своята модна линия.