Фики Стораро е лудо влюбен в прекрасната Христина Вескова!

Новият любимец на тийнейджърките Фики Стораро е на път да остави разбито не едно сърце, след като вече официално стана ясно, че си има приятелка. При това певецът е лудо влюбен в нея. Синът на Тони Стораро омагьоса прекрасната манекенка Христина Вескова, а страстта помежду им може да разтопи ледовете и в Антарктика.

[caption id="attachment_316862" align="alignright" width="300"]Фики Стораро Фики Стораро е лудо влюбен в Христина[/caption]

Фики Стораро и Христина Вескова са заедно сравнително отскоро, а свидетели на щастието им разкриха, че двамата се срещнали за пръв път по време на едно от участията на Галена в столичен нощен клуб. Знае се, че Фики Стораро и Галена са не само дуетни партньори, но и добри проятели, затова той редовно посещава участията й, когато има време.

Христина Вескова също била луда почитателка на чаровната Галена и тъкмо певицата била повод да се срещне с Фики Стораро. Двамата се запознали, а любовта пламнала почти веднага. Те разменили телефонните си номера и разбира се, Фики Стораро предприел първата крачка като звъннал на Христина след няколко дни, пише Лайфстайл.бг.

[caption id="attachment_316863" align="aligncenter" width="300"]Сладки са, нали?! Сладки са, нали?![/caption] [caption id="attachment_316864" align="aligncenter" width="300"]Христина Вескова на любимия си шопинг Христина Вескова на любимия си шопинг[/caption]

Откакто са заедно, двамата са почти неразделни, коментират очевидци. Христина Вескова редовно ходи на участията на любимия си Фики Стораро, а когато не е на сцената, той не изпуска от ръцете си моделката.

[caption id="attachment_316865" align="aligncenter" width="214"]Прекрасна е тази Христина Прекрасна е тази Христина[/caption] [caption id="attachment_316866" align="aligncenter" width="227"]Една от най-търсените ни модели Една от най-търсените ни модели[/caption]

"Фики Стораро и Христина са прекрасни. Като децата са - винаги се смеят заедно, забавляват се и не могат да спрат да се целуват. В отношенията им има нещо наистина чисто и невинно, но и двамата са страшно млади, така че това е съвсем нормално", радват им се приятели и познати.

Дори строгият Тони Стораро, който критично следи момичетата, навъртащи се около сина му, одобрил и харесал Христина Вескова. Певецът все още се измъчвал само от едно подозрение - да не би красивата манекенка да потроши парите на Фики Стораро и да го зареже. Като виждал любовта в погледите и на двамата обаче, бил на път скоро да забрави страховете си и да благослови връзката им.