Теодора се превърна в невероятна красавица, но изниква въпросът дали надмина Ивана?!

Поп-фолк идола на цяло едно поколение Ивана има всички поводи за гордост с визията на своята щерка Теодора. Момичето се е превърнало в уникална хубавица и сериозно е дало заявка да надмине по красота своята майка, видя Kliuki.bg. Ивана от години има проблеми с теглото, но никога не е губила своя чар и обаяние и виждаме, че ги е предала и на детето си.

Още преди две години на абитуриентския бал на Теодора се забеляза, че тя е достойна наследница на Ивана. Усмивката на Теди много прилича на тази на певицата. За разлика от изпълнителката на "Като на 17" обаче, 20-годишната девойка е с по-светъл цвят на косата, което й придава някак по-лъчезарен вид от самата Ивана. Може да се каже, че Теодора ще се превърне в по-привлекателна дама от фолк дивата, ако още не го е направила напълно.

[caption id="attachment_316906" align="aligncenter" width="300"]Ивана предаде на Теодора своя невероятен чар Ивана предаде на Теодора своя невероятен чар[/caption] [caption id="attachment_316908" align="aligncenter" width="200"]Теодора като абитуриентка преди 2 години Теодора като абитуриентка преди 2 години[/caption] [caption id="attachment_316910" align="aligncenter" width="300"]Сладката Теодора наследи най-хубавото на Ивана Сладката Теодора наследи най-хубавото на Ивана[/caption] [caption id="attachment_316917" align="aligncenter" width="228"]Две красавици една до друга Две красавици една до друга[/caption] [caption id="attachment_316918" align="aligncenter" width="300"]Една и съща усмивка на две красиви лица Една и съща усмивка на две красиви лица[/caption]