Петко Димитров показа, че не винаги е усмихнат, спокоен и приветлив!

Бизнесменът Петко Димитров, който скоро стана горд татко на втория си син Доменик, показа, че не винаги е усмихнат, спокоен и приветлив. Съпругът на танцьорката Яна Акимова изпадна в пристъп на гняв и направи сцена на ревност. Но не срещу красивата Яна Акимова, а срещу певеца Константин.

Поводът за яростта на Петко Димитров обаче, не се дължи на факта, че палавият Константин се е пробвал да сваля Яна Акимова. А на това, че за разлика от Петко Димитров, Коцето се ползва с привилегии от страна на собственика на "Пайнер" Митко Димитров.

[caption id="attachment_316952" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров бесен заради Коцето[/caption]

Скандалът тръгнал оттам, че Петко Димитров провел сериозен разговор със съфамилника си, като го помолил за отстъпка в каталога на поп фолк звездите на "Пайнер", които идвали да пеят в новия му нощен клуб в Студентски град. Хонорарите на певици от сорта на Преслава, Андреа, Галена, Мария и прочие, били главозамайващи, а това идвало "too much" на Петко Димитров.

Щастливият татко обаче не успял да склони Пайнера, който категорично отхвърлил молбата му и тогава станало страшното. Петко Димитров се развикал, че Константин се ползва с привилегии и преференциални цени за певците в дискотеката си като фирма "Пайнер" му пуска изпълнителите с цели 30% по-евтино.

"Как така за Константин може, а за други не?! Отлично знаете, че моите заведения са най-вървежни в цяла София и участието на вашите певици в тях не е само от полза за мен, а и за техния собствен рейтинг", намръщил се Петко Димитров, но отново ударил на камък от страна на Митко Димитров.

В крайна сметка до спогодба не се стигнало и тогава Петко Димитров заплашил Пайнера, че оттук нататък няма да кани негови певици в заведенията си. Това, разбира се, не важи за Азис, който е личен приятел на Петко Димитров и пее на минимален хонорар в "Найт флайт". Освен него посетителите ще кълчат кълки на Алисия, Емануела, Тони Стораро, Софи Маринова и други, но не и на скъпите "кукли" на "Пайнер".