Никол Станкулова не е толкова скромна и самостоятелна!

Безспорно красивата и чаровна синоптичка Никол Станкулова потресе всички с истината за себе си, която е всичко друго, но не и похвална. Срамното разкритие за Никол Станкулова я причислява към поредицата от скандални моделки, плеймейтки и чалга звезди.

Оказа се, че Никол Станкулова има една основна цел в живота си и тя определено не е свързана с кариерата й на четяща прогнозата за времето водеща. Хубавицата на Нова телевизия отдавна е тръгнала на лов за мъже, които обаче не са богати, а ултра богати. След забежките й с няколко столични милионера, днес Никол Станкулова направи улова на живота си - хвана в мрежите си сина на банкера Ивайло Мутафчиев.

[caption id="attachment_317026" align="alignright" width="244"]Никол Станкулова Никол Станкулова с цел номер 1 - да улови ултра богаташ![/caption]

За незапознатите ще уточним, че Ивайло Мутафчиев бе класиран на 49-то място в родния Топ 100 на българските милионери, чието състояние възлиза на рекордните 95 милиона лева. Класацията бе оповестена преди няколко години във вестник "Пари", а оттогава насам банкерът със сигурност е ударил и милиарда.

От известно време насам Никол Станкулова е забелязвана в компанията на сина му, когото се постарала да омагьоса с чара и безспорния си интелект, като двамата са засичани неведнъж да излизат от частния клуб "Резиденс", където обикновени или непознати лица не се допускат. В клуба ходят единствено представители на банката и разбира се, половинките им - законни или не, пише вестник "Уикенд".

"Никол Станкулова постигна целта си и едва ли ще позволи нещо да я раздели с новия й любим. Обществена тайна в телевизията е, че Никол отдавна се стреми към мъж с положение, пари и власт, но дори тя не е мечтала за удар като този. Родителката й сигурно ще е много щастлива, защото винаги я е съветвала да не поглежда мъж с по-малко от милион в сметката. Какво ли ще каже за 95-те милиона на Ивайло Мутафчиев?!", коментират познати на Никол Станкулова от столичните светски среди.

Нищо чудно в скоро време Никол Станкулова да спре да живее като дете при мама и тате и скорострелно да се изнесе в палатите на банкерския наследник. А защо да не чуем и сватбените камбани?!