Гала най-после си показа рогата, дори симпатизантите й я охулиха!

Гала най-после си показа рогата, а след долната й постъпка, дори досегашните й симпатизанти я охулиха. Това, което направи водещата на "На кафе" е недопустимо и срамно, защото Гала застане не срещу равностоен противник, а срещу малко дете - чаровната Ахинора от предаването "Големите надежди".

Сладката 5-годишна водеща на "Големите надежди" бе гост в предаването на русокосата Гала. Малката трябваше да коментира работата си в музикалния формат, да посочи своите лични фаворити за голямата награда и да отговори на още ред въпроси на Гала и зрителите.

[caption id="attachment_317093" align="alignright" width="300"]Гала Гала се държа страшно просташки с малката Ахинора[/caption]

С типично веселия си и непокорен детски нрав обаче, вместо да го играе гостенка, Ахинора по навик продължи да се преструва на водеща и в "На кафе". Гала се опита да я вразуми и да я накара да се държи по-сериозно, но какво ли разбира едно детенце?! Ахинора се смееше и взимаше нещата в свои ръце, което тотално вбеси Гала.

След като търпя повече от час импровизациите на момиченцето, Гала не издържа и й се развика в ефир. "Млъкни! Сядай тук и нито говори, нито мърдай!", кресна заповеднически Гала пред очите на хиляди зрители, а малката Ахинора буквално зяпна от стреса и изненадата, пише Пик.

[caption id="attachment_317094" align="aligncenter" width="300"]Не може такова отношение към 5-годишно дете Не може такова отношение към 5-годишно дете[/caption]

Поведението на Гала предизвика нечувана реакция във Фейсбук и още преди да свърши предаването, потребителите започнаха да изказват възмущението си в гневни коментари. "Защо се държи така с Ахинора? Да, малката може и да прекали в един момент, но е още дете и не разбира. И няма да порасне, когато някой й се развика. Самата Гала има дете. Така ли е крещяла на дъщеря си като е била малка?!", пишат възмутени зрители.

А според други, поведението на Гала издавало сериозно навлизане в климакса, което означавало, че й е нужда дълга почивка от телевизионния ефир.