Алисия и Николета забравиха и да воюват, и да се преструват – възприеха стил „модерно семейство”

Алисия и Николета се помириха до толкова, че да прекарват почивката си заедно.

Певицата може да не простила на палавата плеймейтка, която е мачкала чаршафите на най-важните мъже в живота й, но е приела, че завинаги са свързани. Децата им са братче и сестричка и за тяхно добро се налага да се търпят.

Валерко не само присъства на празника на Николчето (обратното – не се знае), но и прекарва почивката с другото семейство на тате. И не само! Отношенията на „суингърите” толкова се подобриха, че Алисия и Николета разпускат в опасна близост една до друга, заподозряха от kliuki.bg. alisiq-niki Е, това не е обявено публично – за да не се хаби безплатния ПР, който им носи взаимното плюене. Дамите обаче се „изпуснаха”. Алисия се превзема, че Ники й пише нежни послания и й приготвя закуска. От HotArena.net отбелязаха, че гледа синчето й, докато тя си почива. Феновете въздъхнаха колко било романтично. Хейтърите – че било безумно, защото си общували на английски. Николета обаче издържа и се разписа, за да привлече вниманието.

Плеймейтката пусна провокативен пост: nikoleta Как така става, че Валерко хем е с Ники Михайлов, хем е със семейството на баща си?! Ами много просто – Алисия и Николета все пак могат да дишат общ въздух!

[caption id="attachment_317101" align="aligncenter" width="300"]Валери и Ники нека гледат децата... Валери и Ники нека гледат децата...[/caption]

Явно двенките възприеха модата на сложните семейства с много доведени деца и родители. Така както Петко, Яна, Мария Игнатова, Рачков, Евтим Милошев и Христина принудително празнуват заедно в името на общите им деца, така и другите могат да се научат.

А Алисия и Николета, ако не друго, поне от мода се интересуват!