Анелия успя да стъпи на краката си след тежка измама!

Една от най-вървежните пайнерки Анелия за малко да не загуби солидна част от авоарите си. Бившата на футболния и ресторантски бос Коко Динев е била на път да се прости с над двеста бона. Чаровната брюнетка броила сто и дванайсе хилядарки аванс за две нови жилища.

[caption id="attachment_317114" align="alignright" width="300"]Анелия бе жестоко измамена Анелия бе жестоко измамена[/caption]

Певицата закупила два апартамента от среден тип и едно место на паркинга в ново стоящ се комплекс от затворен тип в столицата.

Тлъстата, предварително уговорена сума поп фолк дивата Анелия дала на строителния предприемач още през лятото на 2009 година. Остатъкът до двеста и петнайсе хилядарки тя трябвало да му брои преди четири години през месец май, разбра Kluiki.bg.

Това бил срокът, в който жилищата трябвало да са готови, построени и завършени, за да се нанесе в тях поп фолк дивата. Нищо подобно обаче не се случило.

Когато изпълнителката на "Искам те, полудявам" броила аванса за покупката си в затворения комплекс „Симеоново”, апартаментите били на груба замазка. Далавераджията не спазил срока на договора и проявявал пълен непукизъм, въпреки че Анелия непрекъснато се интересувала кога всичко ще е готово. Останалите наематели също били измамени.

Но 31-годишната старозагорка е известна и с това, че не „оставя магарето си в калта”. Певицата на „Пайнер” обича да прави номера. Въпреки явното недоволство от страна на настоящата съпруга на Коко Динев и нейна колежка Емилия, чаровната брюнетка продължава да прави партита напук на Емилия със своите фенове в едно от култовите заведения на екс мъжа си – „Кошарите”.

Дойде време и на нея да й „скроят шапката”, кефят се зложелатели по повод измамата от строителя. Но пък и в тази заплетена ситуация Анелия показа характер, който в случая се оказал от полза. Вбесена от това, че срокът отдавна е минал, а тя все още не е станала собственичка на новите си придобивки, за които броила солидно капаро, Анелия решила да действа.

Певицата си нае адвокат и заведе дело срещу некоректният бизнесмен. Според източници, близки до звездата, чалга фурията го е спечелила и скоро ще се нанесе в новата си обител.