Стела Ангелова стана обект на голямо внимание заради снимка, която всичките й фенове видяха!

В социалната мрежа Стела Ангелова, която е каскадьорка в Америка и то доста ангажирана в професията си, шокира аудиторията и особено всички свои фенове в снимка, на която русата фурия позира в напреднала бременност, научи Kliuki.bg. Ако се съди по снимката, тя трябва да е в девети месец. 

[caption id="attachment_317144" align="alignright" width="300"]Стела Ангелова шокира феновете си Стела Ангелова шокира феновете си[/caption]

Както пишат и от "Лайфстайл", Стела Ангелова е дублирала ролята на Валери Стънс в популярния сериал "Children's Hospital". В един от епизодите на въпросната тв поредица героинята има опасни сцени, в които е бременна и там българката я дублира. Разбира се, много от феновете й изказаха мнение, че се надяват скоро да я видят реално с подобна снимка, не от филм, а в истинския живот.  

[caption id="attachment_317140" align="alignleft" width="222"]Стела Ангелова може би иска да има дете след като публикува своя снимка, която е сцена от сериал, в който дублира бременна жена Стела Ангелова може би иска да има дете, след като публикува своя снимка, в която дублира бременна жена във филм[/caption]

Стела Ангелова нашумя у нас след участието си на сцената на "Танцувай със звездите" по Нова ТВ, където тя танцува блестящо и за малко не грабна купата. Стела е била гимнастичка в началото на кариерата си, много амбициозна, спортна натура, винаги се раздава до последно. Всичко това видяхме ние, зрителите на шоуто, и така ще запомним русата амбиция Стела Ангелова. Затова тя е и една успяла жена в Америка, една от добрите примери на българин, реализирал се зад границите на България.