Велислава Спирова, която взе участие в първия сезон на "Къртицата", все още не е забравила отношението на звездата Жени Калканджиева към нея и останалите по-неизвестни в Базата!

Една година измина от началото на риалити шоуто "Къртицата" на българска земя, но Жени Калканджиева продължава да трупа негативи. Не е тайна, че тя беше една от най-неприятните събеседници за останалите съквартиранти и именно затова непрестанно беше номинирана за изгонване. Един от най-големите й врагове в Базата - Велислава Спирова, сподели специално за Kliuki.bg какъв човек е Жени и истината не е никак приятна за почитателите й.

[caption id="attachment_317220" align="alignright" width="300"]Велислава от "Къртицата" разкри истината за Жени Калканджиева Велислава от "Къртицата" разкри истината за Жени Калканджиева[/caption]

"Жени Калканджиева е кофти човек. Непрестанно се държеше с нас като с боклуци, само защото не бяхме известни, а тя е. Самочувствието й беше прекалено. Нейната надменност направо не се търпеше в Къщата. Веднъж даже бях на крачка да я удуша. Съвсем сериозно, исках да стана и да я хвана за врата, но бях вързана в мисия и това ми попречи. Иначе наистина не гарантирам дали Жени нямаше да пострада сериозно."- разкри Велислава в откровен разговор с наш представител.

Думите на 25-годишната Велислава идват като "нокаут" за Жени Калканджиева. Наскоро приятел на Тачо също разкри, че бившата Мис България е доста неприятен човек и заради това е била напусната от мъжа си. А сега Вили довърши бившата номер 6 в света. Твърде много станаха негативните мнения за Жени, което не говори добре за характера й и изобщо за същността й като личност.

Велислава Спирова беше един от най-милите участници в "Къртицата" и това й изигра ужасна шега. Самата тя смята, че основната й грешка в шоуто е била, че се е отнасяла с всекиго твърде либерално, а някои хора не са го заслужавали. Година по-късно обаче тя е съвсем нов човек. Твърди, че ако сега влезе в някое риалити предаване, ще бъде много по-силна и дори е готова да се обзаложи, че ще го спечели. Остава да видим дали ще бъде поканена и другаде след участието си в "Къртицата".