Филип Киркоров е най-щастлив с децата си - това сподели самият певец

Звездата на руската, а и на родната ни естрадна сцена, Филип Киркоров е горд и щастлив татко на две деца. Световноизвестният изпълнител обаче открито говори за това, че те са родени от сурогатна майка, разбра Kliuki.bg. Той не се срамува от това и не смята да го крие от никого, дори от малките си дечица сега и за в бъдеще. Според него е нещо нормално, въпреки че мечтае да открие жена, с която да има истинско пълно семейство, но дотогава е щастлив, че има две здрави дечица и е много благодарен на жената, която им е приела да роди и износи децата, пише "Лайфстайл".

[caption id="attachment_317222" align="alignright" width="259"]Филип Киркоров е най-щастлив с децата си Филип Киркоров е най-щастлив с децата си[/caption]

Филип Киркоров споделя, че най-важното решение в живота му е било това да има деца. Докато преди бил изцяло отдаден на професионалното си развитие, сега вече децата са най-важни за него. След като вече бил много известен из целия свят, Киркоров разбрал, че е много тъжно да се прибираш сам у дома, да няма детски смях в дома ти е определено неприятно, казва той. Затова взел това голямо решение, дори без да е открил все още половинката си в живота, но истински вярва, че ще намери жена, която да обича и да бъде майка на децата и да имат едно пълноценно семейство и истински дом.