Мария гордо публикува снимките в своя Фейсбук и шокира хиляди!

Стотици, че ако не и хиляди потребители във Фейсбук, едва не си глътнаха дъвките от шока, предизвикан от най-новите снимки на Мария и Християн Гущеров. Миньончето Мария сама публикува въпросните фотоси в официалната си страница, като отдалеч си личи, че го е направила с чувство на особена гордост.

[caption id="attachment_317335" align="alignright" width="300"]Мария Мария се изруси и дори още по-голяма решителност да вталява Гущеров[/caption]

И това е разбираемо като се има предвид, че Мария наистина е победител. От импровизираната фотосесия личи, че певицата е спечелила битката с любимия си Християн Гущеров и най-сетне го е накарала да се раздвижи - пеша при това!

Припомняме, че самият бизнесмен Християн Гущеров неколкократно бе гарантирал, че за нищо на света няма да се захване със спорт, а фитнес залата в дома си я поддържа само и единствено заради Мария. Е, настоящите кадри обаче показват нещо съвсем различно.

[caption id="attachment_317336" align="aligncenter" width="300"]Това за вярване ли е?! Гущеров в спортен екип! Това за вярване ли е?! Гущеров в спортен екип![/caption]

С очите си виждаме как Мария не само е успяла да изкара Християн Гущеров на дълга разходка в парка, ами на всичко отгоре го е облякла в типично спортен екип - тениска, къси гащи и маратонки. Никога преди не бяхме виждали солидното тяло на Гущеров в подобен дрескод. Забележително, а?!

[caption id="attachment_317337" align="aligncenter" width="225"]Малката Марая се е метнала на гърба на сестрата на Мария Малката Марая се е метнала на гърба на сестрата на Мария[/caption]

Мария и Християн Гущеров, разбира се, не са сами на разходката. С тях е сестрата на Мария, която почти през цялото време играе ролята на щатен фотограф и естествено - малката Марая, която семейството още не е натирило в обещания швейцарски колеж.

[caption id="attachment_317338" align="aligncenter" width="297"]Сестрата на Мария го играе щатен фотограф Сестрата на Мария го играе щатен фотограф[/caption] [caption id="attachment_317339" align="aligncenter" width="225"]Малката Марая тича след кученцето си Малката Марая тича след кученцето си[/caption]

Докато малката сладурана тича по пътеките с кученцето си, а сестрата на Мара Отварачката снима, Мария е стиснала Християн Гущеров за ръката и настървено го дърпа по алеята - очевидно, за да се разбърза и да топи колкото се може повече калории.

Макар че за тази цел ще й се наложи да го накара да се затича, което за момента поне се явява мисия невъзможна - дори за упоритата Мария.