Яна Акимова е втрещена от действията на бившия си Орлин Павлов!

Певецът Орлин Павлов отново доказа, че не е на себе си след раздялата с бившата си любима Яна Акимова. От края на връзката му с танцьорката мина страшно много време. И не само това - Яна Акимова вече е щастлива майка на момченце, което роди на законния си съпруг бизнесмена Петко Димитров.

Явно обаче обидата и унижението от факта, че Яна Акимова го заряза пред цяла България заради Петко Димитров, още държат здраво Орлин Павлов. Който реши да си отмъсти по най-нелепия и абсурден начин. За да покаже на Яна Акимова, че тя не представлява нищо за него и не го интересува, Орлин Павлов забърза съвсем младо момиче, при това с коренно различна визия от тази на апетитната Яна Акимова.

[caption id="attachment_317409" align="alignright" width="300"]Яна Акимова Яна Акимова е втрещена от инфантилното поведение на Орлин Павлов[/caption]

За разлика от Яна Акимова, девойката, с която Орлин Павлов бе засечен в събота, е русокоса и болезнено слаба, дори кльощава, пише вестник "Всеки ден". Двамата бяха забелязани на външни масички в едно от столичните заведения, където Орлин Павлов изглеждал видимо заинтересован да се покаже с новата си.

"Орлин няма нищо общо с това момиче. Или по-скоро спи с нея, но без никакви чувства. Той е силно наранен от изневярата на Яна Акимова и всячески се опитва да я накаже с безразличие и да й покаже, че може да има която си поиска мацка. Изобщо не се сеща, че каквото и да прави, Яна Акимова вече не се интересува от него", разкриха общи познати на бившата двойка.

Нелепата постъпка на Орлин Павлов проличала още по-ясно, след като във въпросното заведение той не обърнал никакво внимание на момичето до себе си, а то на свой ред пък не обелило и дума. Вместо да прекара добре с нея, Орлин Павлов влязъл в ресторанта и повече от половин час се суетял в избора на торта, с която да се подслади.

"Това са инфантилни постъпки, от които Яна Акимова винаги се е учудвала. Като научи за поредната глупост на Орлин, тя просто се засмя. А и какво друго може да направи?! На практика всички разбраха, че не той е оставил Яна Акимова, защото не е пораснала, а тя се влюби в Петко Димитров, тъй като най-сетне видя какво е истински мъжкар", коментират източниците.