Сладураната Никол Божинова вече бърбори и се държи като малко човече!

Невероятно сладурски клипчета с малката Никол Божинова буквално разтопиха мрежата, като на красивата принцеса искрено се зарадваха дори потребители, които не понасят родителката й Николета Лозанова.

Разбира се, видеото с Никол Божинова е качено в мрежата от самата Николета Лозанова, която е царица в това да си прави реклама от всяко нещо и най-вече от дъщеря си. Малката Никол Божинова обаче е толкова сладка, че всеки, който я види, моментално забравя и Николета, и съпруга й Валери Божинов.

[caption id="attachment_317433" align="alignright" width="300"]Никол Божинова Сладката Никол Божинова взриви мрежата[/caption]

На последното от клипчетата принцеската Никол Божинова е заедно с родителите си и братчето си Валерко на почивка в Дубай. Докато Николета Лозанова обаче се чуди в кой по-скъп бутик да се натика и с колко да опразни банковата сметка на мъжа си Валери Божинов, то за децата всичко е щастие и игри.

Клипчето показва как малката Никол Божинова усърдно мъкне със себе си сак, който е голям долу-горе колкото самата нея и чинно обяснява на родителите си къде смята да го остави. "Ето, ето тук ще я оставя. Окей?!", бъбри със сладкото си гласче Никол Божинова, която още от рано показва, че има склонност и към чужди езици - каквито на родителката й Николета Лозанова никога не са се отдавали особено много, пише Хотарена.нет.

На друго клипче пък Никол Божинова е в столицата, заедно с татко си Валери Божинов, който я е завел на лунапарк. Малката се върти на въртележка, яхнала едно от кончетата, а татко й гордо я наблюдава отстрани.

В момента, в който кончето на Никол Божинова наближава и стига до Валери Божинов, сладураната очарователно му подава ръчичка със закачката "Give me 5". Честно казано, от всичко, което сме виждали с Никол Божинова досега, става ясно, че малкото момиченце не е плачливо и разглезено като повечето отрочета на богаташи и дори самата Николета често пъти е демонстрирала по-голяма лиготия от нея.

Дано Никол Божинова да прилича повече на баща си по характер, стискат палци и коментират потребители в мрежата.

Видеото от Дубай вижте ТУК: