Борислав от „Къртицата” вече няма да е сериен колекционер на бройки – толкова влюбен никога не е бил

Борислав от „Къртицата” разби сърцата на хилядите си фенки!

Най-отдаденият на реалитито участник все пак спечели Голямата награда! Не, той не вдигна чека над главата си, нито му се разминаха подигравките за Индира и Бориса. Борислав от „Къртицата” просто срещна истинското щастие и от казанлъшки плейбой е на път да стане редови съпруг, видя kliuki.bg.

Амбициозният „Аватар” сам се похвали пред приятелите си във Фейсбук като добави важно житейско събитие в профила си:

[caption id="attachment_317473" align="aligncenter" width="300"]Борислав от Къртицата се сгоди Борислав от "Къртицата" изкрещя във Фейсбук щастието си![/caption]

Борислав от Къртицата се сгоди Монументално заваляха въпроси дали се шегува и коя е неговата избраница. Борислав от „Къртицата” не посочи името на дамата, но никога не е звучал по-щастлив и влюбен от сега. Благодари за благопожеланията, всичко станало бързо, но никога не е изпитвал такова разтърсващо чувство.

Още криел името на жената, която направи другите невъзможни за него, но едно иска да се знае – това не е Индира. Борислав от „Къртицата” дори не съвсем джентълменски сподели, че тя не е била, нито ще бъде част от живота му. Затова държал на всяка цена името й да не бъде споменавано във връзка с него.

Това обаче не спря зевзеците във Фейсбук. Някои още не вярват, че той е способен да се кротне и да бъде мъж за една жена. Освен, ако...Появи се съмнение, че годеницата му е прословутата Пенка „Карибското тяло”.

[caption id="attachment_317475" align="aligncenter" width="253"]Пенка и тя получила годежен пръстен, но се е пообъркала - изкара се женена Пенка и тя получила годежен пръстен, но се е пообъркала - изкара се женена[/caption]

Атрактивната реалити героиня също търпи промени в личния си живот и се фука с нов пръстен. Е, пообъркала е годежа със сватбата, но едва завърши основно образование, все пак!

Борислав от „Къртицата” не се сърди на дебелашките майтапи, а се похвали как любимата му се е жигосала в негова чест:

[caption id="attachment_317476" align="alignnone" width="300"]Да, годеницата на Борислав от "Къртицата" е благословена с него Да, годеницата на Борислав от "Къртицата" е благословена с него[/caption]