Невена Бозукова направи неочаквано признание, с което потресе всички!

Поредното телевизионно шоу в България приключи и, разбира се, последва поредният типично нашенски скандал - кой победител е реален и кой нагласен?! След като всички дружно заклеймиха победата на Албена Денкова в "Денсинг старс", сега дойде ред и на фаворитката в "Като две капки вода" Невена Бозукова. Минути след като спечели първото място, тя вече бе обявена за лъжкиня и нагласен победител.

Нещо повече - тръгнаха слуховете, че съпругът й продуцентът Красимир Ванков е задължил всичките си над 200 служители да гласуват за Невена Бозукова и дори ги е снабдил с предплатени карти, от които да бълват есемеси като замаяни точно в последния ден от шоуто.

[caption id="attachment_317495" align="alignright" width="300"]Невена Бозукова Невена Бозукова е готова да сдаде наградата, но да защити името си[/caption]

Милионерът искал да зарадва съпругата си - актрисата Невена Бозукова и затова на практика купил победата й. А самата Невена Бозукова не я заслужавала, защото имала едва две-три успешни преобразявания в течение на цялото шоу. Според жълтите вестници и злите езици, реалният победител в надпреварата бил Къци Вапцаров, който остана да бърше сълзи на второто място.

След всички тези спекулации и обвинения по неин адрес, Невена Бозукова направи нещо, което е прецедент не само за шоуто "Като две капки вода", а и за всички останали в родния ефир досега.

Невена Бозукова има категоричното намерение да се откаже от победата и да върне спечеления автомобил на продуцентите на Нова телевизия, научи Kliuki.bg от сигурни източници, близки до семейството на Невена Бозукова.

"Прекалиха с обвиненията срещу нея. Невена не е на себе си след всички мръсотии, които се изприказваха по неин адрес и е решена да затвори устите на лъжците. Тя е изключително достоен и горд човек, затова иска да върне "короната" си и то доброволно, без някой да я заставя. Тогава вече да видим кой ще има очи да се изправи и да я обвини в нещо недостойно", коментират близки до Невена Бозукова.

Паралелно с това във Фейсбук вървят и множество коментари от потребители, за които Невена Бозукова е достойният победител, защото нито един от останалите участници не успя да я победи нито с артистизъм, нито с гласови данни, каквито тя притежава в изобилие.