Свърши се! Екстра Нина удари самото дъно

Свърши се! Екстра Нина удари самото дъно
5 (100%) 3 votes

Екстра Нина върви толкова надолу, че вече няма спасение! Със славата й е свършено!

Славната кариера на Екстра Нина приключи. Някогашната звезда на родния поп-фолк вече я няма. Има само една застаряваща певица, която радва почерпени тълпи от мъже. И то не какви да е мъже, а заклети алкохолици, каквито посещават най-долнопробните кръчми у нас. Именно там се подвизава няколко нощи в седмицата Екстра Нина, научи Kliuki.bg от свои източници.

Краят за Екстра Нина сякаш дойде...

Краят за Екстра Нина сякаш дойде…

Предвид името на певицата и всичките й успехи в миналото, това е самото дъно за нея. То обаче става още по-жестоко, защото докато нейните колежки излизат на плейбек за хиляди левове, то Екстра Нина се продава по кръчмите за по стотачка на вечер. Освен това тя наистина пеела на живо, но това в днешно време явно е без значение. Получава съвсем мизерни пари в сравнение с Цветелина Янева, Джена и други подобни звезди от жанра, въпреки че пее в пъти по-добре от тях.

В момента Екстра Нина няма договор с музикална компания, а се издържа единствено от хонорарите по кръчмите. Ако желае да запише парче, което да се излъчи по телевизия Планета, тя трябва да си плати с лични пари, които към момента няма, предвид ниските й доходи. А някога тя беше една от най-великите поп-фолк певици…

Нека си припомним времената на слава на Екстра Нина със следващото видео!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Свърши се! Екстра Нина удари самото дъно”

  1. Aneliya Nacheva

    авг. 03. 2014

    NINA POVQRVAI OTNOVO V SEBE SI……..NE OSTAVAI NA DYNOTO.VYRNI SE I POKAJI KYKVO MOJE6……

Добавете коментар