Мартина Огнянова най-сетне си позволи да повиши тон на Слави Трифонов!

Слави Трифонов отдавна е известен с твърдия си и лидерски характер, както и с факта, че малцина са си позволявали да му противоречат - най-малко гаджетата му. Изключение не прави и дългогодишната партньорка на Слави Трифонов - Мартина Огнянова, която винаги чинно е изпълнявала съветите на Дългия и не му е противоречала в нищо. Поне досега.

[caption id="attachment_317545" align="alignright" width="300"]СлавиТрифонов Слави Трифонов се е побъркал и това не е мнение само на Мартина[/caption]

Защото нервите на Мартина Огнянова не издържали, а причина за това е шокиращото решение на Слави Трифонов да се превърне в мъж, заобиколен от поне 10 души охрана. Напоследък Слави Трифонов не бил на себе си и постоянно се страхувал за живота си. Реална причина за това няма, тъй като той не е получавал заплахи или предупреждения, които да го разстроят, убедени са колегите му от "Шоуто на Слави".

Манията му се породила внезапно и без обяснение, а самият той твърдял, че обстановката в страната е напрегната и никой не е в безопасност. "Слави Трифонов вече не ходи никъде без горилите си. Колегите му първо го бъзикаха, а после започнаха да му се карат, защото поведението му не е нормално. Той се пази като някой подземен бос, когато реално няма защо. Никъде вече не може да го видиш сам. А Годжи го занася, че момчетата от охраната сигурно клечат и пред тоалетната му", разказват служители от "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_317548" align="aligncenter" width="300"]Ето я част от охраната на Слави Трифонов Ето я част от охраната на Слави Трифонов[/caption]

Точно това упорство на Слави Трифонов накарало Мартина Огнянова да издивее и да му вдигне луд скандал. Балерината не искала да приеме, че отсега нататък няма да може да отиде спокойно до мола с приятелка или просто да се разходи сама по "Витошка", пише вестник "Ретро".

"Защото Слави Трифонов не нае охрана само за себе си. Той е изпратил по трима мъжаги на Мартина Огнянова и на майка си Здравка, които ги следват по петите неотлъчно. И двете жени се пищисаха от лудостта му, но мама Здравка кротна, за да няма разправии. Мартина обаче не може да се примири", разкриват хора от шоуто.

В крайна сметка Мартина Огнянова решила, че няма какво да губи ще го играе хард. Тя поставила ултиматум на Слави Трифонов - или се отървава от охраната си, или тя си взима багажа и си отива от него, докато лудостта му не отмине. Остава само да чакаме какво ще избере Слави Трифонов.