Бременната Златка Димитрова обожава Миро, а той се изгаври с нея!

Златка Димитрова очаква първото си дете от мъжа, когото обожава - Миро. В името на огромната си любов към него, Златка Димитрова се съгласи да роди детето му без сватбата, за която си мечтаеше и все още продължава да търпи факта, че Миро не е официално разведен със съпругата си, която често посещава.

Дотук нещата са долу-горе разбираеми, тъй като Миро открито се изнесе от дома си и заживя със Златка Димитрова. Това, което би възмутило всяка друга бременна жена на мястото на плеймейтката обаче е, че Миро изобщо не се съобразява с деликатното състояние на Златка Димитрова.

[caption id="attachment_317582" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова се превърна в слугиня на Миро[/caption]

Вместо да се грижи за нея и да угажда на капризите, които са напълно нормални при това й състояние, Миро заставя бременната в петия месец Златка Димитрова да се изгърбва от работа и да върти домакинството така, както досега. "Ще чистиш и шеташ! Какво като си бременна, да не си саката?!". Това разкриха близки до Златка Димитрова приятелки, възмутени от липсата на каквато и да било етика у Миро.

[caption id="attachment_317584" align="aligncenter" width="225"]А Златка Димитрова вече е в напреднала бременност А Златка Димитрова вече е в напреднала бременност[/caption]

"Това е нечувано. Миро се възползва от чувствата на Злати, която е ненормално влюбена в него и е готова да прави всичко, което й каже. Това обаче не е редно. Всички знаят, че Златка не е типичната моделка, която само се лигави по салоните и моловете. Сега обаче се е превърнала в слугиня. Тя по цял ден чисти, готви, пере, занимава се с къщната работа, докато Миро си върти бизнес делата или просто се шляе с приятели. Злати се скапва от работа, а после се оплаква от болки в гърба и кръста. Това е безумие", коментират близки до Златка Димитрова, които не могат да се примирят с егоистичното отношение на Миро.

Самата Златка Димитрова не се оплаквала и чинно изпълнявала заръките на любимия си, за да не го изгуби. Тя панически се страхувала, че някой ден на Миро може да му омръзне и да се върне при съпругата си, а тя да остане сама с бебе на ръце. Миро пък знаел за притесненията й, затова правел буквално каквото си поиска, гневят се дружките на Златка Димитрова.