Мария Игнатова е много тъжна, Димитър Рачков я утешава!

Внезапна мъка стопи слънчевата усмивка на чаровната Мария Игнатова. Водещата на "Господари на ефира" е тъжна и не крие състоянието си, а любимият й Димитър Рачков я утешава и вдъхва кураж.

Причината за състоянието на Мария Игнатова за щастие не е свързана с болест или загуба на близък човек, а с факта, че тя и Димитър Рачков се разделят. За пореден път. Отношенията между двамата са повече от прекрасни, но на Мария Игнатова вече й идва в повече да са постоянно далеч един от друг.

[caption id="attachment_317674" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова навлиза в друга фаза от живота си и раздялата с Рачков я измъчва[/caption]

Схемата се повтаря за трета поредна година, което изведнъж сякаш депресирало Мария Игнатова и тя се замислила сериозно над живота си. "Никога не сме виждали Мария такава. Тя и Димитър са абсолютни професионалисти и обожават работата си. Но това, че трябва отново да се разделят за месеци, ги убива. Особено зле се отрази на Мария, която тази година е просто неузнаваема", разкриват близки до звездната двойка.

Работата е там, че Мария Игнатова трябва да замине на обиколка из страната за кастинга на предстоящия сезон на шоуто "X Factor" и няма да се прибира у дома почти през целия юли и август. Димитър Рачков пък остава в столицата, където ще работи в театъра и по други проекти.

Двамата живеят отделени един от друг почти всяка година, но с напредването на годините, Мария Игнатова започнала да разсъждава по-философски и да се пита за смисъла на живота, щастието и всички тези уж дребни, но всъщност най-важни неща.

"От седмица насам Мария Игнатова е посърнала и дори не прави опит да го скрие. Димитър Рачков се опитва да я развесели по всеки възможен начин, макар че и на него му е криво и мъчно от раздялата. Дори се шегува с нея, че като са разделени, няма да си омръзнат. Думите му обаче не хващат декиш. Явно Мария навлиза в друг етап от живота си, в който любимите хора и семейството стават по-важни от всичко", разказват приятели на Мария Игнатова и Димитър Рачков.